שאלה בקשר לחלום.

guyt7

New member
שאלה בקשר לחלום.

קודם כל, אני ינסה לעשות זאת בקצרה, ואם יהיו שאלות אני יהיה שמח לענות עליהן. אז ככה, קוראים לי גיא ואני עומד להתגייס בקרוב. עומדת בפני השאלה, כמו כולם, האם להיות קרבי או להיות עם תפקיד שיש בו עתיד (זאת אומרת או להמשיך איתו ולהתקדם בצבא, או כשיוצאים לאזרחות אז תינתן לי האפשרות להמשיך במקצוע אותו אני ארכוש). אני חושב ככה, שאם אני הולך לקרבי, אז זה יהיה הכי קרבי שאני יכול לתת. טוב אז עכשיו לחלום, השבוע חלמתי שהיינו חברים שלי ואני (שני חברים ואני) ליד הבית שלי, יותר נכון בחצר של הבניין שלי. מולנו היו בחצר הבניין השני כשיש גדר שמפרידה עוד שלושה חבר´ה. זה היה כמו בסרט שאנחנו שוכבים (כמו במארב) ומחכים ל"טרף". פתאום החבר´ה שממולנו קלטו אותנו. עכשיו הקטע היה כזה לשלושה ההם היה רובים, ולנו לא היה שום נשק אלא רק רימון אחד שהיה אצלי. אחרי שהם קלטו אותנו הם התחילו לרדוף אחרינו עד שהם מצאו פירצה בגדר והגיעו לפנים מול פנים מולנו. בערך כ-20-30 מטר. אני לקחתי את הרימון וזרקתי עליהם, התחלה חשבנו שזה לא יגיע אליהם, אבל איכשהו זה קפץ על הקרקע ונחת ממש לידם. הקטע זה שחיכינו שהרימון יתפוצץ והוא לא. כנראה שכחתי שחרר את הניצרה. על כל מקרה הם התחילו לרדוף אחרינו. שני החברים שלי הצליחו לברוח ושלושת החבר´ה עם הרובים רדפו אחרי והקיפו אותי. כל זה נעשה בחנייה של הבניין שלי, בעוד שההורים שלי צופים בי מהבית. התעוררתי ברגע שהם התחילו לירות עלי. הספקתי עוד להתחמק מכמה יריות שלהם. עכשיו מה ששכחתי לציין זה ששלושת החבר´ה עם הרובים היו לבושים במדים. ואנחנו היינו לבושים רק מכנסי צבא וחולצת טריקו לבנה. עכשיו, השאלה שלי היא כזאת, מה לעזאזל אומר החלום הזה?!?! אין לי מושג מה הוא אומר ואני חייב שתעזרו לי. מה אני צריך לעשות?!?!? ללכת לקרבי, שזה יהיה הכי קרבי שאני אוכל לתת, או ללכת למשהו שיהיה לי מקצוע ביד לעתיד. אני כל יום חושב על השאלה הזאת ואין לי תשובה עליה. אולי החלום הזה אמור לעזור לי?! על כל מקרה אני מקווה שמישהו יידע לנתח את החלום הזה, כי כבר נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!! תודה מראש, גיא.

Aimee

New member
לדעתי...

לא ממש הבנתי למה אם קרבי אז הכי קרבי שיש...אבל אני אנסה. ייתכן ושלושת החיילים מסמלים את הפחד שלך מהקרבי. הם הרי חיילים (מדים ורובים) ואתה קצת פחות "חיילי" עם גופיה לבנה ורימון. רואים שההתלבטות שלך בקשר לצבא מתבטאת בחלום, אבל לצערי אני לא רואה שום הכוונה נסתרת מהתת מודע בחלום הזה. בד"כ כש"מפסידים" בחלום (כלומר הוקפת והתחילו לירות עליך) זה מראה על חוסר אונים. על איזושהי הרגשת תסכול לגבי המצב בחייך, כרגע אולי הכוונה לאותה התלבטות. מצד אחד, ישבת במארב והיה לך רימון, ודי קיווית להתקיף ולהלחם (כלומר זה כן מעניין אותך) מצד שני, הרימון לא התפוצץ והם ניצחו...(כלומר אתה מבולבל), לי נשמע שמה שאתה באמת רוצה זה להיות קרבי, ואין שום פרט בחלום שמראה שלא תצליח בכך ובגדול. רק פחד מהציפייה. אני אישית מאוד מאוד נגד קרבי בעיקר במצב בארץ כרגע, אבל נשמע לי שזה מה שאתה רוצה. מקווה שעזרתי.

guyt7

New member
יווווווו כמה שאת צודקת!

אפשר להגיד שקלעת בול! באמת אני מצוי בחוסר אונים ובדילמה קשה מאוד! אני מאוד מודה לך על ההודעה שלך! ואפשר להגיד שעזרת לי! תודה רבה, ושבת שלום!

למעלה