שאלה בקשר לחבר'ה

CreativeX

New member
שאלה בקשר לחבר'ה

כל חיל (קרבי ) ששאלתי או שקראתי עליו אשכול החיילים שבו או ששירתו בו בעבר אומרים ש"החבר'ה שם סבבה" וכו'. אז יש חיל מסויים שהחבר'ה שם לא סבבה ?

danielion

New member
אין מידע מסוים בנושא...

לכל חיל שתתגייס יש שמה חבר'ה סבבה ויש כאלה שתמיד ינסו להרוס או להיות מתוחכמים אבל אין לדעת פה כלום, מה שאמור לעניין אותך זה שאתה הולך בראש חיובי לצבא ושמה כבר תפתח קשרים, אין דבר כזה ביחידות הקרביות שיש חבר'ה סבבה כולם כי זה לא נשמע הגיוני ולמרות שאני לא ביחידה קרבית אני אוכל לומר לך גם שיש תמיד את "המנאייקים" שינסו להיתקל בך אז שים לב כי חבר'ה טובים ברובם לאוו דווקא שיהיו קיימים, בכל יחידה או מחלקה יש את החבר'ה שלה ללא יוצא מהכלל. -בהצלחה לך- דניאל :)

demoloc

New member
זה עיניין של דעה

לפי דעתי תותחנים וגולני הם הכי פחות איכותיים ,אבל תשאל יוצא גולני לדוגמא הוא יגיד שזה המקום הכי טוב שיש , ככה שזה די תלוי בבנאדם

WrathAngel

New member
תשובה

בכל מקום יש לך אנשים כאלה ואנשים כאלה. בסוף לומדים להסתדר כמעט עם כולם. יש כאלה שלא רוצים להיות קרביים או שלא רוצים להיות בחייל הזה. האנשים האלה בעיקר עושים צרות אבל בשלב מסויים הם עפים.

ace112

New member
תלוי איפה

בשיריון ובתותחנים תמצא חבר'ה ברמה יחסית גבוהה וגם רמת המפקדים די טובה. ביחידות החי"ר הרמה פחות גבוהה (לפחות בגדודים), אבל אנשים טובים לפחות, בצנחנים החיילים טובים אבל המפקדים די חלשים,בגולני בדיוק הפוך חיילים ברמה מאוד נמוכה אבל המפקדים מצוינים, בגבעתי ובנחל הרמה בינונית. בהנדסה קרבית בגדודים- האנשים ברמה הכי נחותה. בכל הסיירות גם הלא כל כך מובחרות רמת האנשים די גבוהה.

precept

New member
בואנה אחי הגזמת...

מה זה השטויות האלה?! מאיפה אתה יודע מי נחות ומי לא? שירתת בכלל בכל המקומות האלה שיש לך מושג?!?! חאלאס ללכלך כבר...

ace112

New member
שירתתי בכל המקומות

אני הייתי חייל ומפקד בחי"ר (התחלתי כחייל בגולני) אך במסגרת תפקידי האחרון הייתי לפחות שלושה שבועות-חודש רצופים עם כל אחת מהיחידות שאותן ציינתי , ואין מה לעשות יש הבדלים ברורים בין היחידות - אני לא אומר שאין מוטיבציה, ושיש הבדל בביצועים של היחידות, אבל בהחלט יש הבדלי רמות.

ReiKo

New member
ואתה משווה "שלושה שבועות-חודש"

למסלול שלם ? מה ראית כבר, ספר לנו...?

למעלה