שאלה בקשר לזו שהכרתי

חן המלך2

New member
שאלה בקשר לזו שהכרתי

היי הכרתי מישהי ויש לי שאלה:למה תמיד כל היוזמות לפגישות ולדברים שקשורים בלהיפגש וזה באות ממני,ולא ממנה? האם זה בגלל שהיא עדיין לא מכירה אותי מספיק,ואנחנו עדיין לא רישמית חברים ויכולים להתקשר כל הזמן אחד לשני מתי שנרצה? או שבגלל מה זה? תודה

mansbrain

New member
אי אפשר להגיד בוודאות

אם האינסטינקט שלך לא היה אומר לך משהו, כנראה שלא היית שואל את השאלה הזו. הראש שלך אומר משהו בסגנון "אם היא היית רוצה, למה היא לא יוזמת, כי הרי מי שרוצה יוזם". אז כן זה נכון, כשרוצים בדרך כלל יוזמים. אבל, זה לא תמיד נכון, יכולות להיות סיבות אחרות למשל: 1. היא עסוקה מאוד, בצורה הפוגעת בשמחת החיים שלה. 2. חברות שלה אומרות לה להתנהג באופן מרוחק. 3. היא לא אדם שיוזם. בקיצור מבינים למה זה מטריד אותך.....הדרך הקלה היא לשאול אותה בבדיחות לגבי הנושא....

Megie

New member
היי חן..

זה יכול לנבוע מהרבה סיבות, יכול להיות שאתה זריר ולא משאיר לה פתח ליזום, אולי היא לא מכירה מקומות טובים או מפחדת שההצעות שלה הרבה פחות טובות משלך.. אולי יש לה איזה קטע של ציפיה שתיהיה ה'ג'נטלמן היוזם' ונותנת לך להוביל.. זה יכול לנבוע מהרבה מאוד סיבות.. הכי פשוט יהיה-אם פשוט תגיד לה "דייט הבא את קובעת, ניסע לאן שאת תחליטי" כשזה יבוא בצורה כזאת, זה יגרום לה להתלהב ולנסות למצוא מקום מספיק טוב..ואם היא לא תיהיה בעיניין, היא תגיד לך לבחור, בצורה הזאת תוכל להבין למה רק אתה הוא זה שיוזם ובוחר לאן תצאו. לגבי שאר הדברים, אני מבינה ממך שגם שיחות טלפון/הודעות וכל דרך ההתקשרות בינכם-באה בעיקר מהצד שלך? זה אמור להיות לגמרי הדדי.. והייתי מציעה להעלות את זה, כי אולי היא לא מספיק בעיניין ופשוט זורמת עם הדברים, כדאי שדברים כאלו תדע עכשיו לפני שתפגע אחר"כ.

למעלה