שאלה בקשר לויסטה

דפי לב

New member
שאלה בקשר לויסטה

שלום לכולם, אתמול בשעה טובה קניתי לי מחשב נייד לראשונה בחיי DELL 1525 בצבע אדום {שזה כמובן החלק החשוב ביותר... :)] 1.6GHZ (RED) T2330 15.4'' 120GB 2GB המחשב כידוע לכם מגיע עם ויסטה- שאני באופן אישי עדין לא מכירה את התוכנה, אבל לפי התגובות פה היא מצטיירת כנוראית... שאלתי היא בעצם מה כ"כ נורא בויסטה, שכולם כ"כ מתלוננים ומעדיפים להוסיף עוד כסף בשביל הXP?? תודה מראש לכל העונים ויום מקסים לכולם :)

RoyBO

New member
המעבד שלך לא יחזיק את ויסטה טוב

הוא בסיסי יחסית בשבילה. כמה זיכרון יש למחשב?

דפי לב

New member
אממ...

תודה על התשובה אני מצרפת את כל המפרט, רק שאלה - למה הכוונה שהמעבד לא יחזיק את הויסטה, איך בפועל זה בא לידי ביטוי? DELL INSPIRON 1525 1.6GHZ (RED) T2330 15.4'' 120GB 2GB HOME BA INTEL CORE 2 DUO T2330 : דגם 1.6GHZ : מהירות 533MHZ : FSB מהירות 1MB L1 CASHE : זכרון מטמון מעבד S-VIDIO : יציאת RG 11 : יציאת RG 45 : יציאת USB2 X 4: יציאת FIREWIRE IEEE1394A : יציאת SECURE DIGITALX8(8-IN-1 MEMORY CARD READER) : חריצי הרחבה לוח האם 2GB(1GBX2) : נפח 667MHZ : מהירות חריצי זכרון פנויים : 0 חריצי זכרון נגישים : 2 4GB : קיבולת זכרון מקסימילת זיכרון 120GB : נפח איחסון 5400 RPM : מהירות דיסק קשיח INTEL INTEGRATED GRAPHICS MEDIA ACCELERATOR X3100 : סוג UP TO 256 MB OF SYSTEM MEMORY: זכרון כרטיס מסך TWO CHANNEL HIGH DEFENITION AUDIO כרטיס קול 56k מודם X 1 כרטיס רשת משולב X 1 DELL TRUEMOBILE 355 INTERNAL BLUETOOTH X 1 WIFI 802.11 DELL 1390 MINIPCI CARD X 1 כרטיס רשת DVD MULTI BURNER כונן כולל מארז מפאר ON BOARD מקלדת ON BOARD עכבר כולל רמקולים WXGA : סוג 15.4'' WIDE SCREEN XGA: גודל 1280 X 800 : רזולוציה מסך 6-CELL LI-ION BATTARY : דגם זמן עבודה : 53 שעות סוללה 2.7 ק"ג משקל 2MP מצלמה מובנית VISTA HOME BASIC (ENG) מערכת הפעלה

יאיר B

New member
לבייסיק זה מפרט סביר.

(הבייסיק זאת המערכת בלי ממשק הגרפי AERO שדורש משאבי מחשב קצת יותר רצינים). מערכת ההפעלה היא באנגלית (ואי אפשר להפוך את הממשק לעברי). אגב, זמן ההפעלה של הסוללה הוא לא 53 שעות (אין מחשב כזה למיטב ידיעתי), נראה לי שזה יותר בכיוון של 3.5 שעות. כרטיס המסך הוא מאוד פשוט (אופיס ואינטרנט הוא יריץ היטב, משחקים וכל מה שהוא תלת-ממדי הוא יתקשה עד לא ירוץ בכלל).

dagansandler

New member
לגבי הסוללה

דל כותבים באתר שלהם בנוסף למספר התאים של הסוללה נתון כמו 85WHr או משהו כזה.... זה לא נראה לי working hours כי זה לא הגיוני בכלל, אבל אולי waiting hours? שזה אומר שהמחשב נמצא בhibernation או משהו ולא נעשה בו שום שימוש, כי שום מצב המתנה אחר לא יחזיק את המחשב פעיל יותר משלושה ימים אני חושב... (וגם ההסבר זה נראה לי תלוש, אבל לא הצלחתי לחשוב על משהו אחר)

RoyBO

New member
85WR זה 85 וואט לשעה, זה ההספק של הסוללה

יש לציין שזה הספק של סוללת 9 תאים את תקבלי סוללה של 6 תאים, היא מחזיקה כשעתיים וחצי עם ויסטה (ללא אינטרנט אלחוטי ומסך בבהירות נמוכה, עם שימוש בוורד).

למעלה