שאלה בקשר לויסטה

eladussss

New member
שאלה בקשר לויסטה

קניתי לפני מספר חודשים מחשב R400,ומתוקן עליו ויסטה הום. עכשיו ברצוני לפרמט אותו אבל אין לי את הדיסק של הווינדוס אבל יש לי את הקוד והמשתמש (המדבקה על הנייד) האם אני יכול להוריד את הדיסק ולהישתמש בקוד באופן חוקי?

eladussss

New member
אוקי,הבנתי

שיש מחיצה כלשהי במחשב שעליה יש את הקבצים של הווינדוס. לעולם לא פירמטתי מחשב נייד,מישהו מוכר להסביר לי בקצרה איך עושים את זה?

bar666xp

New member
יש הוראת/מדריך למשתמש.

בגדול לוחצים... מה זה היה THNIKPAD או לנובו 3000 אמרת... לא חשוב בהדלקת המחשב... לפני שWINDOWS עולה... לוחצים THINKVANTAGE / LENOVOCARE לפי הסידרה
ופועלים לפי ההוראות שם זה אמור להיות באנגלית פשוטה עד כמה שידוע לי. אם יש לך חשש כל שהו תקשר לתמיכה/שירות ותגיד שאתה רוצה לעשות איחזור/פורמט אבל אתה פוחד לעשות שם משהו לא נכון הם ידריכו אותך בכמה דקות.

eladussss

New member
תודה רבה.

אני אשמח אם תפרט יותר לגבי המקש שעלי ללחוץ בדגם נ"ל :).

bar666xp

New member
איזה נייד יש לך בדיוק יצרן ודגם...

כנס לאתר היצרן חפש את המדריך למשתמש {קבץ PDF בדר"כ}.. אם לא תמצא שם הסבר תחזור עם מה הדגם המדוייק של הנייד לך... יצרן, דגם, תת דגם רצוי גם לפעמים יש הבדלים לרוב לא... או לא כאילו שמחיבים הסבר.

bar666xp

New member
אוי לא אני לא מתקרב לאתר LG די לא יכול..

הכל שם מעצבן מוות... כנס לאתר LG תמצא את המדריך למשתמש {שלח לי לינק להורדת הקובץ PDF}. או אולי למשהו מחברי הפורום יש עצבים לאתר של LG.

למעלה