שאלה בקשר לוחם

btekx

New member
שאלה בקשר לוחם

יש לי לוחם (חדש) רמה 30, יש לי כעת 60 DEX ו102 STR זה נכון שמכעת עד רמה 70 יעלה כול תור 4 STR ו1 DEX (בסוף דבר שברמה 70 - 100 DEX ו262 STR) האם זה בסדר? או יש טעויות? מה יעלה אחרי רמה 70?

זה לא מדויק:O../images/Emo118.gif

הכל תלוי בDex הבסיסי שאתה רוצה שיהיה לך. מקובל שהוא יהיה בין 80 ל90, זה תלוי כמה בהמשך אתה הולך להשקיע בבגדי Dex.. ידוע שלוחמים צריכים הרבה דקס כי אנחנו עושים הרבה Miss על מפלצות בלעדיו, לכן צריכים להחליט איפה להפסיק את העלאת הדקס.. כמובן בהתחשב בעובדה שבגדי העבודה בהמשך דורשים בסביבות ה85 [אני חושב]. הרעיון בעבודה שניה להעלות 1 דקס 4 סטר עד שמגיעים לBase Dex שרוצים, אצלי זה הפסיק ב85 ומאז אני מעלה 5 סטר כל רמה..
אבל הממ, אני לא בטוח שמישהו יעלה את הדקס ל100, זה סתם מתבזבז על חשבון הסטר

btekx

New member
אוקי עד 85 DEX שאלה נוספת...

אילו בגדים לשפר בDEX? משהו כאן יכול לענות? תודה רבה

sapir aloud555

New member
זה תלוי מאוד במימון.

יש אנשים שיכולים לממן לעצמם חלוק של 15 דקס ויותר, יש אנשים שאין להם מספיק מסוס לקנות דבר כזה. לרוב, אנשים שמגיעים ל85 דקס מסתפקים בזה - במשך הרמות אתה לא תתקל בהרבה מקרים של Miss על מפלצות. וכשכן, אפשר לקנות Acc potion שמעלה 5 או 10 Acc. (או לחלופין להשיג קלריק עם Bless) אם המקרה כ"כ יפריע לך בשלבים הבאים, יש את האפשרות או: לקנות לעצמך סטים שונים, אחד שמותאם לדקס ואחד שמותאם לStr (אצלי זה ככה, יש לי סט שונה לDex, לרוב אני לא משתמשת בו, אבל כשצריך, צריך) או, כמו ההצעה הראשונה - לשפר חפצים בעזרת מגילות Dex. לדעתי האפשרות הזו לא נחוצה ללוחם שמגיע לרמת דקס כמו 85, אבל זה כבר שיקול של השחקן עצמו.

sapir aloud555

New member
מיאו.

פריטי לוחמים לא דורשים דקס. (חוץ מאיזה אוברל לרמה 20 או 15 של לוחמת, אבל זה לא קשור לבגדים מעל רמה 70). ו- יאפ. בדיוק כמו שתמיד טענתי. 80 או 85 דקס הם הגדר לדקס נורמלי ללוחם.

למעלה