שאלה בקשר להרחבות...

NightWish2

New member
שאלה בקשר להרחבות...

שלום :) רציתי לדעת עם איזה מחט אני יכול לחורר חירור ראשוני את התנוך במטרה להרחיב אותו בהמשך? ועוד משו.. זה נכון שהרחבות מסריחות? תודה!

הממפ

בעקרון כל חור נורמלי בתנוך האוזן אפשר להרחיב. אבל אני מציעה לך לעשות את החור במחט סטרילית אצל פירסר, גם בגלל שזה הכי בטוח וגם בגלל שהכי קל ופחות מסובך להרחיב חור כזה. וזה נכון, הרחבות מסריחות. אפשר למנוע את זה על ידי שימוש בעגילים מחומר אורגני כמו במבוק וקוקוס ואפשר להפחית את זה על ידי ניקוי העגיל כל יום ואפילו פעמים ביום לאחר ההחלמה כמובן - פשוט משרים 5 דקות בסבון אנטי בקטריאלי, ומנקים את החור במי מלח. בהצלחה.

NightWish2

New member
המממ ...

לא הבנת את הכוונה שלי. ברור שאני אעשה עם מחט סטרילית אצל סטודיו ופירסר מקצועי אבל אני לא רוצה את הקוטר הרגיל של המחט <1.6?>, אלא ישר שהיא תיהיה בקוטר גדול יותר, יש אפשרות?

אני לא בטוחה

ונראה לי שלא. תתחיל מ1.6. השלבים הכי מפורטים (על אלה שאפשר לדלג אני שמה כוכבית) 1.6 2.0* 2.4 3.0* 3.2 4 5 6 7 ...

NightWish2

New member
תודה רבה..

על התשובות :) אני אחשוב על זה... פשוט אני לא אוהב את העגיל ההתחלתי... בתנוך.. הוא קצת "ערסי"... סלחו לי על ההכללה, זה פשוט הראיה שלי ודעתי האישית.

shpluck

New member
תכלס

אם זה ישר למטרת הרחבה אפשר לחורר את התנוך במידה יותר גדולה מ1.6 -לחסוך זמן אני לא בטוח באיזה מידה אפשר לחורר חור ראשוני אבל מדמני 2.4 אפשר ישר לחוקר. לכי אל הפירסר תדברי איתו ותבררי מה נוח לך ומה אפשרי ובהצלחה. כל עגיל מסריח-הרחבה שטח פנים יותר גדול לכן יש יותר מקום לתאים מתים שמסריחים

האמת

יש לי הרחבה של 4, ועוד חדשה מאוד (בת יומיים) ואין לה שום ריח!!!! כלום.. אני ממש מקווה שאיכשהו קללת ההרחבות המסריחות תדלג עליי:))

shpluck

New member
אין מנוס

ועם הגודל זה גם עוולה הריח. חדשה לא חייב פחות\יותר מסריחה. סבלנות לא תנקי אותה 3-4 יום ככה ותעבירי שם אצבע ותהני מהריח . זה דווקא די כיף -אישי כזה..

NightWish2

New member
עוד שאלה קטנה....

אם שמים בהרחבה טייפר או תכשיטים מחומרים אורגניים, זה מונע מהריח לחלוטין? או שזה עדיין מסריח, אבל פחות? זה אחד השיקולים הכי חשובים אצלי אם להתחיל עם זה בכלל..

shpluck

New member
הריח לא כזה נורא

גם עם טאנל גדול -אם תנקי כל יומיים שלוש אפילו לא יהיה ריח כמעט רק אם תוציאי את הטאנל ואז תריחי ת'ידיים שלך (שזה הרגל די מגונה של הרוב).

הרבה פחות

הרחתי אוזן אחת עם הרחבה 6 ועגיל קוקול ואת האוזן של אותו אדם בצד שני עם עגיל אקרילי - ההבדל דרמטי

MaddyD

New member
תאמיני לי נשמה

יש אנשים שבכלל לא נוגעים בזה, ורק מלעמוד לידם מריחים את זה, חוצמזה שלפעמים מקטע של הרגל מוציאים את הטאנל סתם, ואז מריחים

NightWish2

New member
תודה...

ואני בן

למעלה