שאלה בקשר להופעות.

I מ י ר ב I

New member
נכון

היום בזאפה הרצליה ובשישי בזאפה ת"א הופעת צהריים. בדיוק סיימתי לראות עכשיו ערוץ 24,מנחם בן התארח ושוב החמיא לאריק ואמר שהוא כותב ועושה מוזיקה גאונית וביקש לראות את הקליפ של הגשמה עצמית.

Bloodless

New member
שאלה בקשר להופעות.

היי. שמתי לב שאין התאמה בין לוח ההופעות באתר שלו, לבין הלוחות של המועדונים בהם רשום שהוא מופיע. למשל, אני רוצה לקנות כרטיס להופעה שלו בברל'ה, שרשום שתהיה במאי, אבל בברל'ה זה לא מוזכר בכלל. יותר מזה, יש גם הופעות באותם התאריכים, אבל של אמנים אחרים. מה העניין? זה לא מעודכן? איך מזמינים? אני בבלאגן פה. תודה...

Bloodless

New member
תודה. :)

אולי אני פשוט אנסה להתקשר למועדונים ולשאול...

ח לו לים

New member
רוק עצמאות 2009 :) ראשל''צ והסביבה

28.4.09 אמפי פארק ראשון לציון פתיחת שערים בשעה 22:00. השנה מופיעים: אביב גפן עברי לידר אריק ברמן איפה הילד מוניקה סקס מופע הארנבות של ד''ר קספר יוני בלוך מרסדס בנד שייגעצ המושבה. כרטיסים ניתן להשיג אצלי, במחיר של 99 שקלים עד ה26.4 ואחרי התאריך הזה במחירים גבוהים יותר 119/129. 0524589704. חג שמח שיהיה, טל .

Rock08

New member
רוק עצמאות 2009

היי חברה! המופע הענק של יום העצמאות חוזר ובגדול ! רוק עצמאות 2009 ! המקום היחידי בו תוכלו למצוא את מיטב האמנים על במה אחת! אז מי יהיה לנו השנה? אביב גפן והתעויוט עברי לידר אריק ברמן איפה הילד מוניקה סקס מופע הארנבות של ד"ר קספר יוני בלוך מרסדס בנד שייגעצ המושבה אז למה אתם מחכים? הנחות במכירה מוקדמת! כרטיסים באזור השרון (כולל רעננה) אצלי - 0542777880 מסן : [email protected]

לפרוייקט חנוך לוין דרושים נגנים וקולות

להרכב אשר מבצע את פרוייקט חנוך לוין דרושים: פסנתרן נוסף חצוצרן, סקסופון, מפוחית בעיקרון כלי נשיפה וקולות לליויי הפרוייקט יוצא לדרך ב6 לחודש במפגש ראשון והוא מיועד לנגנים שאוהבים לנגן ומוכנים להכנס להרכב להצטרפות - [email protected] נ.ב לאילו שרוצים עוד פרטים. תסבירו לי איזה בדיוק כי אני משתדלת להיות ברורה שזה פרוייקט רציני אז רק אם אתם רצינים לנגן בהרכב בכיף צרו קשר. :)

למעלה