שאלה בקשר להופעה

שאלה בקשר להופעה

מתי היא מתחילה? המודעה בעתיום כתוב פתיחת שערים ב- 19:00 אבל ידוע מתי ההופעה עצמה אמורה להתחיל? אה וגם, אני מתכוונת לקחת את הכרטיסים לממש לפני ההופעה אז באיזה שעה כדאי להגיע ואם זה בכלל משנה?

משום מה נאמר ונמסר

כי ההופעה תתחיל ב9 בערב ושעתיים קודם נפתחים השערים לקבלת קהל. ברור שההופעה לא תתחיל לפני 9 וחצי אם בכלל

RVD18

New member
בקשר להופעה

לא ידעתי שיש פורום לטורי
אני ממש מתרגש מההופעה, אני אוהב את טורי מאז האנפלאגד לפני הרבה שנים וגם התזמון מצוין, יום אחרי היומולדת שלי
רק שעדיין לא קניתי כרטיס כי הייתי קצת עסוק ולא מצאתי עם מי ללכת. נראה לי שאני אלך לבד בסוף (אלא אם כן מישהו רוצה לבוא איתי
) רק לא הבנתי איך הכרטיסים, ראיתי שכתבתם שיש בדשא ולא בדשא, וזה לפי מקומות או כמו אוונסנס? בטח הכרטיסים הטובים נגמרו כבר...

InBaR 85

New member
כמה שאלות על ההופעה../images/Emo99.gif

רציתי לבדוק כמה דברים לקראת ההופעה: א.מתי ההופעה מתחילה? הבנתי שפתחית שערים ב19:00 אבל מתי ההופעה עצמה מתחילה? ב.האם יש מפגש מעריצים איתה לפני?מתי הוא? איפה הוא? ג.יש מפגש פורום לפני? ד.אסור להביא מצלמות וידאיו בכלל?
תודה רבה מראש

א' אוהבל ב' זה בית ג' זה גמל גדול.

כן משעמם לי
. לשאלותיך: א. פתיחת השערים היא אכן ב19:00, לפי מיטב הבנתי ההופעה תתחיל בסביבות 21:00. ב. תיאורתית יש, לא ידועים לנו פרטים. אנחנו נהיה שם בכל זאת בשעות הצהריים ונקיף את האמפי עד שחומותיו יפלו בחיפושים אחרי טורי. ג. התכנון הוא להפגש, במיוחד כי רובנו יהיה שם כבר מהצהריים ואת מוזמנת להצטרף אלינו
. ד. לפי מה שכתוב על הכרטיסים לא יאשרו הכנסת מצלמות וידאו למופע, אני אישית לא היייתי מסתכנת בלהבריח.
.

למעלה