שאלה בקשר להאמר... יש בארץ האמר שהוא משאית? כלומר שאפשר לנהוג בו רק עם רשיון ג'?
M moronio New member 28/4/07 #1 שאלה בקשר להאמר... יש בארץ האמר שהוא משאית? כלומר שאפשר לנהוג בו רק עם רשיון ג'?
M moronio New member 29/4/07 #5 אני רואה שאפשר למצוא בארץ רק האמר H3 ו H2 איפה אפשר להשיג H1? קישור או משהו יעזור....זקוק לרכב הזה בדחיפות...זה יעלה יותר מ-400-450 אלף שקל?
אני רואה שאפשר למצוא בארץ רק האמר H3 ו H2 איפה אפשר להשיג H1? קישור או משהו יעזור....זקוק לרכב הזה בדחיפות...זה יעלה יותר מ-400-450 אלף שקל?
D denver101 New member 29/4/07 #7 יש חברות שמתעסקות ביבוא רכב משומש או חדש פנה אליהם (יש לאחת מהם פירסום בפוקוס)
M moronio New member 30/4/07 #8 אני בעל חברת בניה ואני המון בשטח... העלויות של ג'יפ כמו שיש לי היום:לנדקרוזר הם גבוהות יחסית ואני זקוק לרכב עם רשיון ג' שיש עליו החזרים...
אני בעל חברת בניה ואני המון בשטח... העלויות של ג'יפ כמו שיש לי היום:לנדקרוזר הם גבוהות יחסית ואני זקוק לרכב עם רשיון ג' שיש עליו החזרים...
ר רועי גינון ופיתוח New member 30/4/07 #9 אם זה בשביל זה.... נראה על פניו שעדיף לאנד קרוזר בלי החזר מאשר האמר עם.....
G gadgad New member 30/4/07 #10 אהלן איש ..... לצרכייך בדיוק יש היום את הפורד ואת הסילברדו של שברולט ששניהם מוגדרים כרגע כמשאית ויש עליהם החזרים שניהם גם עולים הרבה פחות מהאמר H1 ENJOY גדגד
אהלן איש ..... לצרכייך בדיוק יש היום את הפורד ואת הסילברדו של שברולט ששניהם מוגדרים כרגע כמשאית ויש עליהם החזרים שניהם גם עולים הרבה פחות מהאמר H1 ENJOY גדגד
ר רועי גינון ופיתוח New member 30/4/07 #11 /tapuzforum/images/emo45.gif מסכים עם כל מילה גד גד זה הצעד הנכון לטעמי
K kfirba New member 30/4/07 #12 פורד F350 או סילבראדו הייתי ממליץ על הסילבראדו מסיבה אחת כי המוסכי שירות של פורד הם חרא.........השירות של UMI הוא ממש מצוין ואין לי איזשהו אינטרס כלפיהם אני מבטיח לך.
פורד F350 או סילבראדו הייתי ממליץ על הסילבראדו מסיבה אחת כי המוסכי שירות של פורד הם חרא.........השירות של UMI הוא ממש מצוין ואין לי איזשהו אינטרס כלפיהם אני מבטיח לך.
M miki69 New member 2/5/07 #13 אתה פאטתי מר כפירבה שיטוט קטן באינטרנט יראה לך כמה הם טובים במיוחד ברכבי שטח חא חא חא