שאלה בקשר לדפלפט

שרונמר

New member
שאלה בקשר לדפלפט

האם דפלפט יכול לגרום לכאבי ראש? מישהו מכל המשתמשים בדפלפט סובל מכאבי ראש כתוצאה מהשימוש בתרופה? שרונה

שרון288

New member
אני סובלת מכאבי ראש

אבל איך אפשר לבדוק בכלל האם זה נובע מהתרופה?

שרונמר

New member
לא יודעת

מצאתי מאמר באנגלית עם אזהרה, שבמידה ויש כאבי ראש לפנות לרופא. בעלון התרופה לא כתוב שיכולים להיות כאבי ראש. לא יודעת איך להתיחס לזה... גם בני סובל מכאבי ראש, ואני חושבת שאולי התרופה גרמה לכך. מה דעתך? שרונה

שרון288

New member
בקרוב אנסה לעבור תרופה

לאחר נאמנות של שנים החל מתחילת המחלה...במידה וכאבי הראש יפסקו, אודיע לך בפורום...

תופעות לואי דפלפט

תופעות הלואי האפשריות הן למעשה בלתי סופיות.המדובר בתרופות "כבדות" וכל אחד מגיב אחרת. יכול להיות ישנוניות וגם יכול להיות פעילות יתר, יכול להיות השמנה וגם יכול להיות איבוד תאבון וכו'. גם אצל נושנושה היתה תופעת לואי אשר לא הופיעה בעלון. אני חושבת שחשוב לודא שכאבי הראש לא נגרמים מסיבה אחרת אשר יש לטפל בה, ולו מסיבה זו בלבד כבר כדאי להתיעץ עם הרופא. במידה והמדובר בתופעת לואי לתרופה - צריך לשקול את היתרונות והחסרונות של התרופה למול יתרונות וחסרונות של תרופה אחרת כאשר צריך למצוא את התרופה היעילה ביותר עם תופעות הלואי הנסבלות ביותר (שאלת מליון הדולר...).

אפילפסיה וכאבי ראש זה הולך ביחד

בלי קשר לתרופה, אני סובל מכאבי ראש מגיל צעיר ואני נוטל טגרטול מגיל 16. לא נירא לי שזה ממש קשור לדפלפט..

ענת71

New member
אתה צודק בהחלט!!!

גם אני סובלת מכאבי ראש איומים אני לוקחת למיקטל וטגרטול ועדיין הכאבים נמשכים.

הדרי19

New member
גורם ועוד איך!

כן.. בצורה חריפה! אני יכולה להגיד לך שלפניי שגילו לי את האפילפסיה (לפני כשנה בערך) לא הייתי סובלת מכאבי ראש בכלל אבל בכלל.. וכשהתחלתי בטיפולים (דפלפט כרונו) התחילו לי כאבי ראש איומים שהתבטאו בחוסר שינה לא יכלתי לקום מהמיטה מרוב כאבים כל היום ישנתי וזה היה נורא עד היום יש לי כאבי ראש אבל בתדירות נמוכה יותר.. אבל בעיקרון בטח שזה גורם לכאבי ראש אני ממש סבלתי ועד היום סובלת מכאבים מטורפים... מקווה שעזרתי..=)

לא יודעת לגבי כאבי ראש

כי דן לא מדבר
אבל יודעת שמאז שהתחלנו להפחית מינון הוא הרבה יותר עירני ונחמד. גם בגן ציינו זאת בהתרגשות רבה. לדעתי-שווה התייעצות עם הרופא.

הי שרונה

עילי לוקח דפלפט כבר יותר משנה במינון מקסמילי למשקל שלו, והוא התלונן לעתים נדירות מאוד על כאבי ראש - בדרך כלל בקשר לטיפולי IVIG ולפני שבועיים, כשהוא חטף איזה וירוס והיה לו חום..

שרונמר

New member
דברתי עם האפילפטולוג שלנו

כאבי הראש והבחילות כנראה מהדפלפט. מחר אני אגיע אליו כדי לחשוב מה עושים. יש לנו מחר גם את ה IVIG ונשאר כנראה עד הבוקר. תודה על כל התגובות עזרתם לי מאוד שרונה

חייםלוי

Member
מנהל
חבל שהדפלפט עושה לתום הרגשה לא טובה

ארל תשכחי לעדכן אותנו מה אמר הרופא ובהצלחה עם ה IVIG

הדרי19

New member
גם לי..

גם לי אישית הדפלפט עושה בחילות לעיתים קרובות מאוד והצמידו לי כדור שנקרא פרמין ורסקיו שצריך.. אבל לא תמיד עוזר לי

למעלה