שאלה בקשר לדיקור סיני

mikush2

New member
שאלה בקשר לדיקור סיני

קיבלתי רשימה של מדקרים סיניים באזור המגורים שלי, ואני מחפשת המלצות. אם מישהו מכירה את אחד המטפלים הנ"ל אני ממש אשמח לקבל חוות דעת. 1. רודינסקי עודד, מקבל בריינס 2. שחט הראל, מקבל בככר הבימה 3. מנדלבסקי יפעת, מקבלת בבר כוכבא. תודה.

mikush2

New member
לפי מה אני אוכל לדעת אם המטפל טוב?

אני רואה שלא ממש מכירים אותם, ובטח יש מלא מטפלים ואי אפשר להכיר את כולם. אז אני אנסה לשאול אותכם אם תוכלו לייעץ לי, שאני אדע איך לבחור את המטפל הכי טוב? מה לשאול וכאלו. תודה.

tookmy

New member
נדמה לי שעוד לפני

שאתה מחליט איך לבחור מטפל, כבר ניגשת לטיפול. מעט אמון במי שכבר מטפל בך לא יזיק. אם לא נוח לך איתו או שיש לך תחושה לא נוחה זה סיפור אחר וכדאי להקשיב לעצמך, אבל נדמה לי שעוד לפני שמתת צ'אנס כבר החלטת שהוא לא יודע מה הבעיה ולכן לא יצליח לפתור. חלק מהעניין בטיפול הוליסטי הוא אמון במטפל. לא אמון עיוור וחסר דיעה, אבל אמון בסיסי שאומר שאם הוא שואל אותך שאלות מסויימות על דברים שכביכול אינם קשורים בתופעה באופן ישיר, כנראה שיש לו סיב. אגב, שאלות כאלה הן דבר מאד נפוץ ברפואה הוליסטית בכלל והומיאופתיה בפרט. אני פעם הרגשתי לא נוח כשמישהי התחילה לדקור אותי כמעט בלי לשאול שאלות מלבד לגבי מה שהציק לי ספציפית ולא התעניינה בדברים כלליים יותר. זה הדאיג אותי ובדיעבד אני חושבת שהיתה סיבה לכך שזה הדאיג אותי.

mikush2

New member
נראה לי שלא ממש הבנת אותי...../images/Emo9.gif

אני עדיין לא מטופלת, להיפך אני מחפשת מטפל. ואין לי שום בעיה שישאלו שאלות מכל הסוגים, רציתי לדעת מה אני צריכה לשאול מטפל בטלפון לפני שאני קובעת אצלו טיפול? אולי סתם איזה קצר קטן בתקשורת
, אז אולי עכשיו תוכלי לנסות לענות לי. וכל מי שיש לו עצה טובה אני אשמח... תודה.

למעלה