שאלה בקשר לגרפים

juliazulay

New member
שאלה בקשר לגרפים

אני רוצה לממש גרף אצלי באתר, לדוגמא כמה נכנסים היו וכמה און ליין ואני רוצה להציג את זה כגרף, יש למשהו כיוון כיצד אני יכולה לממש דבר כזה? אשמח לדוגמא בנושא יוליה

תלוי.

תלוי בצרכים, במורכבות, ובתקציב. לגרפים פשוטים של כמה עמודות, את יכולה לקחת תמונה של קוביה, או של צינור (כאילו תלת מימדי) ולשנות לה את האורך והרוחב לפי הצורך. לגרפים מורכבים אני משתמש בזה: http://www.advsofteng.com/product.html זה היה אחד הזולים, באזור ה 100$, ועדיין עושה עבודה טובה גם בדברים מורכבים. כמובן שיש רכיבי גרפים שנראים נפלא, כמו dundas, telerik ואחרים, והם די יקרים.

juliazulay

New member
אוקי, נניח שאני רוצה משהו פשוט

אז לא הבנתי מה זאת אומרת לקחת תמונה של קוביה ולשנות לה את האורך או העובי, כיצד בידיוק אני עושה זאת , כיצד אני שולטת בתוך תמונה, האם אתה יכול לשלוח אותי לדוגמא או להסביר קצת יותר, אני ממש לא בקטע של להוציא כרגע כסף מה שאני רוצה זה להראות הוצאות והכנסות ואפרשים על ידי צבעים ואורכים שונים , האם אני מסוגת לבצע דבר כזה בעצמי? ואם כן אשמח להכוונה בנושא שבוע טוב יוליה

IdleThought

New member
הממפ

DIV -ים בצבעים ובגדלים שונים שאת משנה אותם על פי הערכים שאת רוצה לייצג, לא הכי יפה אבל יעבוד

juliazulay

New member
טוב, אז מה שאני מבינה מהתשובת כאן

זה שאין ברירה אלה להוציא כסף, ואף אחד כאן לא מימש בעצמו גרף דינאמי, אלה קנה??? קצת תמוהה, אבל מה לעשות זו שאלה שרצה כאן סוף שבוע שלם ואני מאמינה שהתותחים שבניחם כבר ראו את השאלה ואם לכיוון הזה הרוח נושבת, אז לא נשאר לי כלום מלקבל את תשובתכם ולהוציא כסף, אבל דבר אחד אני לא מבינה, אין גרפים שהם לא הכי שבעולם שהם חינמיים ואני יכולה לשלוט עליהם, כל גרף טוב חייב בתשלום??? הרי כמעט כל פקד שרציתי , לדוגמא הפקד שעורך טקסט, יש בתשלום ויש מצומצם חינם שהוא בהחלט עוזר ונותן שירות טוב

24sharon

New member
יש הרבה אפשרויות לבנות גרף בעצמך

ואני בכלל לא בעד, בשלב ראשון להוציא כסף. אם את מדברת על גרף פשוט של DIVים צבעוניים נחמדים. דוגמא כאן: http://www.tapuz.co.il/forumspolls/PollForumsResults.asp?PollID=20706 אפשר באפשרות DHTML +JS ליצור גרפים שונים, אבל זה הרבה קוד והרבה כאב ראש, וצריך גם הרבה ידע. וכמובן אפשר למצוא http://www.bigwebmaster.com/JavaScript/Scripts_and_Programs/Graphs_and_Charts/ רק צריך לחפש
דבר שלישי, אם יש לך REPORT SERVER על השרת, אז בכלל פתרת את הבעיה לחלוטין. רק תבררי אם קיים לך (זה לרוב התקנה אוטומטית אם מדובר על MSSQL 2005) בהצלחה!

nadav1974

New member
ספרייה חינמית

לא ניסיתי אותה אף פעם, אבל אולי היא תתאים לך.

itzikbs

New member
שטויות - יש חינם מצויינים

בטח , מתאימים לצרכים שהגדרת, יש לי בעיה להגיב להודעות במסך הרגיל ולכן אני לא יכול לצרף לכאן (קבצים )קוד שיש לי מלפני לפחות 4 שנים שמרנדר GIF של גראפים על פי נתונים ומידע מתוך DataSet. והכל עם קוד פתוח. צרי קשר ואני אשלח את זה לאתר או לך. לצורך המסויים, שאת הגדרת ניתן לגמרי להשתתמש ב DIV או TABLE כפקדי צד שרת, ולהכיל לתוכם צבע רקע או תמונה הגדלה (width, height) בהתאם לנתוני ה X וה Y ביי איציק ב.

24sharon

New member
תמצא איזה מחשב

שתוכל להעלות לתועלת כל המשתמשים או לחילופין תמיד תוכל לשלוח לי למייל: [email protected] (כבר אין לי חשש על תיבת המייל הזו, היא פשוט נכנסה לכל רשימות התפוצה האפשריות...., ואני הולכת לפתוח חשבון חדש בGMAIL)

למעלה