שאלה בקשר לגלולה

• פותח הנושא ohno
  • פורסם בתאריך

ohno

New member
שאלה בקשר לגלולה

התחלתי להשתמש בגלולה בשם "יסמין" לפני שבוע (מהיום הראשון של הווסת) עכשיו, ממתי זה בטוח כבר לקיים יחסי מין ? כי יש האומרים שצריך לחכות עוד חודש, ויש שזה אפקטיבי כבר מהגלולה הראשונה.. מישהו מבין פה בגלולה הזאת ? תודה

עודד א

New member
אההה-בווסת אני מבין...

תראי. ברכות על לקיחת הגלולה, אבל
זה פורום סקס וזוגיות ג-א-ה!!!!!!!! ראבאק הומואים, יו נואו, פייגלך, מתרוממים, לסביות וכאלה??? מצלצל מוכר? יופי! כי, תראי, אין לנו מושג על מה את מדברת. אני יכול לשאול את אמא שלי, מקסימום - אבל...

מה קורה פה?? מישהו סגר את פורום סקס

וזוגיות הסטרייטי?!? בכל מקרה, יקירתי, כבר הגעת לפה ולכן תיעני: אני מציעה לך להרים טלפון לרופא הנשים שלך. זה לא יצריך אפילו ביקור. רק שאלי אותו לגבי הגלולה הספציפית הזא. אמנם ברוב הגלולות החדשות נאמר שתוך שבוע זה בטוח לקיים יחסים (ו"יסמין" היא גלולה חדשה), אבל אם את לא שואלת את הרופא, אני מציעה לך לחכות עד סוף החודש ולא לקחת סיכונים מיותרים. ועכשיו אנחנו חוזרים להיות פורום של הומואים, לסביות ופאג-האגז [כן, עודד, הרמז כוון אליך... יש פה גם פאג-האגז!]

רותם ™

New member
נו באמת תרגעו!

היא פשוט פונה פה לבנות שהן בי , הרי הן גם גאות , לא?

Liroy26

New member
אני משועשע מכל העניין...

חוץ מזה אנאבל, הנה סוף כל סוף שיחה שאת יכולה להפגין בה בקיאות וידע נרחב, למה לא לנצל את ההזדמנות??

Yaniv-DC

New member
כי זה משעמם

ומרחיק כל מיני אנשים שמצפים למשהו אחר מהפורום, כי זה נוגד את נושא הפורום, כי אפילו בתור אוף טופיק אין לזה כאן מקום, וכי כבר מישהו אחר כתב משהו על נענע.

Liroy26

New member
ומהצד האופטימי

כי אנשים שמצפים למשהו אחד יכולים למצוא אותו בשרשורים אחרים שמקיפים את ההודעה הנ"ל. כי זה נוגד את נושא הפורום אולי אבל גם שרשורי "צכלצ", "שאדו" נוגדים את אופי הפורום. כמו כן חלק מהנוכחים הינם סטרייטים והפורום מקבל את כולם ללא יוצא מהכלל. לא יודע מי כתב איפה אבל זה משעשע ומהווה סטיה קלה וחיובית מהנושא הכללי. למה להיות שלילי?

Yaniv-DC

New member
אז תגדיר מחדש את הפורום

ותמחק את המילה "גאה". אז אני אקבל את מה שכתבת.

Liroy26

New member
סה"כ הודעה אחת

שלא עוסקת בנושא הומו-לסבי אבל כן נוגעת בפן הבריאותי-אישי (אם זאת המילה) שבנות הפורום (אנאבל, שירת הים ועלמה) יכולות לענות. בפרט שנתקבלו כבר תגובות לא ראיתי לנכון למחוק אותה. סה"כ הכל הודעה.

K I S H

New member
בקיצור...

את הגלולה לוקחים מהיום בו נגמרת הווסת במשך 21 יום, מפסיקים ל שבעה ימים ואז מחדש. יוצא שנגיד סיימת לקחת ביום שני? תמיד תקחי מחדש ביום שלישי הבא...שני לסיים שלישי להתחיל. והגלולות בטוחות מרגע הלקיחה הראשונה....וזו רק עצה. אני בחורה- לא רופאה...

למעלה