שאלה בקשר לגיבור

efraim11

New member
שאלה בקשר לגיבור

תגידו...בכל כפר שאני אייסד אני יוכל ליצור גיבור עצמאי? או שגיבור אחד לכל הכפרים? כי בשרת com1 יש לי גיבור בכפר אחד אבל בכפר השני הוא מראה לי נתונים על הגיבור מהכפר הראשון ולא מאפשר לי לקנות גיבור נוסף..

Tyr19

New member
אתה יכול לבנות רק גיבור אחד.

בכל חשבון אתה יכול לאמן רק גיבור אחד, כל כפר שהגיבור יגיע אליו (אתה תשלח אותו כ-תגבורת כמובן) הוא יתפקד כאילו הוא נוצר באותו הכפר. בכדי להעביר את הגיבור בין הכפרים אתה חייב בית גיבור באותו כפר. חשוב שתאמן את הגיבור שלך על דברים ספציפיים ולא על כל התכונות בו זמנית, כלומר התקפי או הגנתי ולא שניהם בו זמנית. אלא רק אם סיימת לאמן את ההתקפה שלו אז תעבור להגנה (אבל זה לוקח המון זמן לסיים). בהצלחה.

efraim11

New member
שאלה נוספת בנושא

האם כדאי יותר לשפר את האחוזים או את ההתקפה של הגיבור עצמו? ובקשר להתחדשות...לא כדאי לשים כמה נקודות להתחדשות? ואם כדאי אז מה המקסימום שכדאי?

orez14

New member
אני

מעלה אותם בו זמנית כאשר אני נותן יותר עדיפות לאחוזים. בשביל שהאחוזים יהיו באמת אפקטיביים אתה צריך לשלוח את הגיבור עם אלפי חיילים ואז נגיד אם הוא מעלה את רמת ההתקפה ב-10% אז בצבא של אלפים זה יהיה נתון מאוד משמעותי, אבל אם אתה שולח את הגיבור עם צבע של 50 חיילים אז ה-10% לא ממש ישפיעו. בקשר לכוח של הגיבור אני יותר חושב שזה לשליטה שלך על כפרים יותר חלשים ממך, אם אתה רוצה לדאוג שהכפרים שליידך לא יפתחו צבא, אתה מעלה את כוח ההתקפה של הגיבור ואז אתה שולח אותו להילחם בכפרים שליידך ככה אתה יודע שלא ימותו לך חיילים כי הגיבור נהרג רק אם הבריאות שלו מגיע ל-0 והוא גם יכול להתרפאות. אני הייתי ממליץ לך לעשות כמוני ולשפר גם את האחוזים וגם את כוח התקיפה כאשר אתה משקיע יותר באחוזים קצת חפרתי :)

n lee

New member
כדאי לשים קצת

בנקודות התרפאות/התחדשות זה יעיל במיוחד אחרי תקיפות קשות שעשית שנית, אם אתה מחזק את הכוח תקיפה של הגיבור, יש מצב שתוכל לשלוח אותו לבד לנווי מדבר מצד שני אם אתה מחזק את הכוח תקיפה של החיילים שבאים עם הגיבור, הם יהיו הרבה יותר קטלניים בתקיפות שלהם (לא חשוב על מה תעשה) בסופו של דבר זה שיקול שלך במה להשקיע

זגש

New member
נוב אם יש לך כאלו שאלות תשאל אותי

מה אתה מטריד את כל הפורום

dealex

New member
הכל למען מטרה לדפוק את איציק ../images/Emo152.gif

חוץ מזה 7 שעות זה לא כזה הרבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

efraim11

New member
מאנננייייקקקקק

זה שבע שעות שאני לא תוקףףףףףףףף גררררררררר חוץ מזה לא אישרתי לתקוף את איציק :(

shakel32

New member
7 הלוך + חזור

או 7 הלוך ו7 חזור ? וזאת הסיבה שאני מעדיף כרגע לשחק בלי סיטרים =] מוח אחד עדיף על 3 שחושבים שונה =]

dealex

New member
לא מסכים איתך. ../images/Emo13.gif

אפי ובן יודעים שאני מועיל .. קורה שמידי פעם סטלן
אבל בסופו של דבר 150 אימפריונים לא טועה אצל אפי

XXXaviramXXX

New member
אני קיבלתי חשבון

ששלושה כפרים היו מרוחקים ממני 10 שעות של משאבים אתה לא רוצה לדעת כמה זמן לוקח לחיילים להגיע והכל בשביל כפר חיטה

למעלה