שאלה בקשר לג'חנון:

דליילה1

New member
שאלה בקשר לג'חנון:

שלום לכולם, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי מנסיונכן: אני רוצה להכין ג'חנון לשבת. הארוחה תהיה בערך ב- 11:00 בבוקר, ולכן חשבתי לא להשאיר את זה כל הלילה אלא לעשות חצי אפיה יום קודם , נגיד כמה שעות, ובשבת מוקדם בבוקר להכניס את זה לעוד כמה שעות. האם זה אפשרי? ואם כן מתי לשים את הביצים מעל - בבוקר או כבר מהתחלה?
מראש על העזרה. ו
אם כבר - יש לי מתכון שאני עושה קבוע, אבל אשמל להתנסות במתכונים מוצלחים אחרים. האם יש לכם?
רבה וערב נעים לכולם

גחנון סדנא + עיצה בבקשה

סדנא שלי להכנת גחנון << בבקשה הגחנון שלי פשוט ומוצלח לדעתי כן, נסי אולי תאהבי ובקשר לאפייה למה לא לאפות מערב שישי עד הבוקר על חום נמוך וביחד עם הבייצים ייצאו לי בייצים חומות ויפות וגם הגחנון יהייה במצב אכיל וצבעו ישתבח זו דעתי ואם את רוצה אז ישנה אפשרות שתאפי בליל חמישי וללא הבייצים עד ליום שישי בבוקר על חום מאוד נמוך וכך יהייה לך מוכן וכך תיהיי בטוחה שהכל נאפה ואם תכיני מראש יום לפני יש סיכוי שהבייצים ל יהיו חומות תחשבי על זה אני עדיין ממליצה להכניס הסיר/תבנית בערב שישי בהצלחה

דליילה1

New member
זיוי תודה, אכנס מיד לסדנא

ורק שאלה: את חושבת שזה לא יהיה יבש מדי אחרי שיהיה בתנור מיום שישי בלילה ועד שבת ב-11:00 בבוקר?
רבה על עזרתך!

אהלןן לא לא יהייה יבש אך הצעתה של

ניקי גם טובה מאוד מאוחר בלילה עם הבייצים על חום של בין 80 - 100 ורצוי לבדוק בבוקר מוקדם מה קורה בהצלחה

דליילה1

New member
../images/Emo51.gif לניקי ולזיוי ../images/Emo24.gif

זה באמת רעיון מצוין, גם ככה זו בערך השעה שאני קמה להניק
, אז פשוט אכניס אז לתנור.
ואגב ניקי, אנצל את ההזדמנות להודות לך (שוב) על מתכון נפלא שלך: עשיתי השבוע את ה
ללא שמרים שלך, יצאה נ-ה-ד-ר-ת וחוסלה מיידית. הבצק נוח לעבודה ויוצא טעים טעים
. רוב תודות

sher019

New member
בוקר טוב זיווי,שאלה בק"ע הג'חנון,,

לאחר הכנת הבצק, כמה כדורים את מכינה מכמות הבצק הזו,(במתכון שהקלדת), (כלומר,כמה ג'חנונים יתקבלו בסוף - מכמות הבצק ? תודה ויום טוב, שירי

למעלה