שאלה בקשר לגדנ"ע

NekoBunta

New member
שאלה בקשר לגדנ"ע

היי... שבוע הבא אמור להיות לי גדנ"ע, ואני דיי מתלהב מזה... הבעיה שלי היא שאני לא בכושר בכלל (לא שמן או משהו... אבל אני מטר 75 ושוקל 56 קילו, אז תעשו את החשבון), וחברים שלי אמרו לי שאם המפקדים שם מריצים אותנו, ומישהו לא יכול לתפקד אחרי זה באיזה תרגיל (נגיד אם מריצים אותנו חצי שעה, ואז נותנים כל מיני בטן, מרפקים וכו'- ואני לא יכול למלא הכל) אז א) כל השאר צריכים לעשות פי 2, ב) רושמים לו הערה שרואים אחר כך בגיוס... אני דיי שמח מכל הקטע הזה של הגדנ"ע, כי בתכלס אני לא יכול לחכות להתגייס לצה"ל... אבל לא יהיה נעים אם איזה אחד כמוני יהרוס לכל הקבוצה כי אני אצליח רק 15 מרפקים מתוך 20 אחרי שהריצו אותנו, וגם שירשמו לי הערת "איזה אפס" שייראו אחר כך בגיוס האמיתי
מישהו יכול לוודא\לאמת את זה? יכול להיות שחברים שלי הגזימו? גם הם רוצים לדעת, כי גם הם לא ממש בכושר
תודה מראש

aloniguy

New member
חחחח

אחי זה בלבולי שכל!! אם אתה מתכוון לגדנ''ע מהבצפר.... זו סתם חוויה נחמדה שעוברים בכיתה י''א.... לא יהיה לזה שום השפעה על הגיוס שלך, ואתה לא חייל עדין, הכל שם פשוט הצגה אחת גדולה.... לא תמיד רצים שם, וגם אם כן הכל בקטנה שם.... שאני הייתי בגדנ''ע זה היה ממש שכונה.... קח את זה באיזי ולך לעשות חיים! באמת שזה אחד הדברים הכיפיים...

דללה

New member
סליחה, אבל...

חחחחחחחחחח! איזה שטויות מאכילים אתכם, אללי.. תעשה מה שאתה יכול. תאמין לי שאת אף אחד זה לא מעניין אם הצלחת 15 מרפקים מתוך 20. בטח שלא את הצבא. אתה יכול להיות רגוע.

iti4

New member
אוקיי

לגבי המכות שתקבל אני לא יודע... אבל לגבי הגובה והמשקל זה בולשיט... לא על זה מסתכלים הם לא מחפשים סופרמנים.. הם מסתכלים על כמה אתה מתאמץ ורוצה את זה.. מה הבעיה.. אם הם מחפשים כוח וגודל, שיביאו את נבחרת ישראל להרמת משקולות ופתרנו את העניין... הם מחפשים אנשים איכותיים שרוצים באמת ומתאמצים ומשקיעים (כמובן צריך ליהיות לך קצת כושר אחרי הכול) ותתחיל להתאמן עכשיו כבר...

aloniguy

New member
מה?!

מי מחפש מה?! בגדנ''א לא מחפשים שום דבר ולא צריך להיות בשום כושר... אולי אתה מדבר על גדנ''ע צלילה של השייטת? אבל גם שם בגדנ''ע עצמה אין שום דבר שדורש כושר...

iti4

New member
משהו בסיסי??

חח עדיין אתה לא יכול לבוא עגלה...

להכניס אותך לעניינים...

הגדנע הוא בשביל הנסיון האישי בלבד. המפקדים אכן יכולים להשתמש בעונשים כאלו ואחרים אבל סיכוי קלוש שיעשו זאת. אין מצב שהחוות דעת תירשם אצלך בתיק האישי כי כשאתה מתגייס נפתח לך תיק אישי חדש לחלוטין! כמו שאם למשל היו לך הפרעות משמעת בתיכון והיית הילד הכי מופרע בעולם- הצבא לא יכול לדעת על זה ולא יהיו להם שום מסמכים (אלא אם כן הם מסיבה חשובה כלשהי יעשו ראיונות עם המנהל ביהס שלך) בכל אופן, תהיה הכי פדלאה בעולם בגדע- זה לעולם לא יגיע לצבא. אתה תראה בגדנע ובכלל בצבא עצמו מלא אנשים מוציאים פטורים ומתפדלאים ולא עושים כלום וחוץ מצעקות וכביכול עונשים לא מקבלים כלום. אני מציעה שתיקח את זה יותר בקלות....זה בסהכ גדנע..אתה עדיין תיכוניסט אז תהנה מהחיים כל עוד אתה יכול כי כשאתה תתגייס זה די ייגמר (חחח סתם סתם תלוי מה יהיה התפקיד) וגם את הצבא תקח בקלות כי 3 שנים וזה נגמר ובעתיד שתנסה להתקבל לאוניברסיטה או לעבודה כלשהי (שלא קשורה לצבא או למשטרה) הדבר היחידי שישאלו אותך זה אם עשית צבא 3 שנים באופן תקין (לא יצאת באמצע על נפשי או על רפואי) וזהו...לא ממעניין אותם אם היית מש"ק ממטרות או קרבי דובדבן. תכנס לפורפורציות וכדאי מאוד שתעדכן את חברייך הלחוצים בעניין. בהצלחה ותהנה!

Lost Lullaby

New member
בתור סוג-של שותפת תפקיד למד"נים בסיס

[מדריכי הגדנ"ע]- שום מידע לא עובר לצבא... השבוע של הגדנ"ע אמור להדמות מצב של טירונות, אבל תכלס בגלל שאתם עוד מלש"בים למפקדים מהגדנע אין באמת את היכולת להכריח אתכם לעשות משהו או לתת 'פקודות' אמיתיות. בקשר לכושר- יש קצת ריצות ופק"לים וכאלו אבל לא משהו רציני

למעלה