שאלה בקשר לג´ילס.

TheNobody

New member
שאלה בקשר לג´ילס.

ספויילר לעונה שביעית. ג´ילס מת נכון כי זה לא הגיוני שהוא שרד את המכת חרב של ההוא. וזה הראשון נכון?!מישהו? זה מטריד אותי מאוד! כי אם הוא מת הסידרה התחילה להידרדר אבל כל הקטע שאי אפשר לדעת אם הוא חי או מת זה מצויין!

bewiched

New member
ספויילר שביעית-תשובה

הוא כן שרד. כניראה איך שהוא ברח וחזר לסנידייל חי ונושם

buffgirl

New member
ג´יילסי! אני עשיתי מרתון פרקים../images/Emo80.gif

של העונה השביעית ו..
-7 זהו? יופי! וכל החמש דקות שבין הפרק הזה עם החרב ובין הפרק הבא, וכל הפרק שאחרי זה אני הצקתי לידיד שלי: "גיילסי! הם לא יכולים להרוג את ג´יילסי! נכון?! נכון שהם לא יכולים להרוג את ג´יילסי! אבל.. אבל.. אבל.. הוא ג´יילסי!" וככה כל הפרק.. נראה לי שהוא בעצמו היה טס לאמריקה למפיקים של באפי שיחזירו אותו אם לא הייתי סותמת... ג´יילסי רולז!

Lizz

New member
איך הייתי אז בהיסטריה.

אבל לא ממש בהיסטריה כי הייתי בטוח שאין סיכוי שמשהו באמת יקרה. מעין היסטריה סימלית :) (וגם, וואו, עוד אנשים בפורום שאוהבים את ג´יילס. איזה יופי :) )

Lizz

New member
כל מיני אנשים.

אנשים שאומרים "איכס". אני לא ממש זוכר שמות, ומעבר לזה, אני גם לא רוצה להיכנס לדיון-השכל שייצא מזה ;) אבל הוא אכן חמוד. :)

אסתר 1984

New member
זה בכלל לא בטוח!

7 אני עדיין חושבת שהוא מת. הוא מתנהג בצורה חשודה מדי- ונראה לי תמים (למרות כל הרצון שהוא יחיה כי הוא דמות מצויינת וחמודה) לחשוב שהוא פשוט ניצל אבל לא מספר על זה כלום. והוא עדיין לא נגע בכלום. בקיצור- שום דבר לא בטוח, ועוד נראה מי צדק בהמשך העונה!

מממ...../images/Emo58.gif7

אני, אחשלי תמר ובחר של אחשלי, כל הפרק כזה "הוא נוגע? הוא לא נוגע. הוא נגע?" זה היה די מעצבן... אבל גם קצת נחמד. טוב, הרגע התעוררתי, עזבו אותי.

למעלה