שאלה בקשר לבתולין

osyav2

New member
שאלה בקשר לבתולין

שלום אני סטודנט בן 22. הייתי בקשר עם מישהי 3.5 שנים, הסקס היה טוב לי וגם לה ובסה"כ יש לי נסיון. אחרי שנפרדנו יצאתי עם מישהי וכשהגענו לרגע "האמת" התוודתה שהיא עדיין בתולה. הופתעתי לחלוטין. אני אישית לא שכבתי אף פעם עם בתולות וגם חיפשתי מישהי שיש לה נסיון בקשרים (ולא במובן המיני אלא הנפשי). בכל מקרה מכיוון שהיא מצאה חן בעיני ועדיין כזו אמרתי לה שלא אכפת לי. שכשהתחלנו דאגתי להתמזמז איתה המון לפני ולנשק ולחבק ולדאוג שתהיה מגורה. הרגשתי שהיא רטובה אבל בשלב החדירה אמרה שכואב לה. הייתי הכי עדין שאפשר אך לאחר כ- 10 דקות שבהן נכנסתי אליה הכי בעדינות ראיתי שכואב לה. כמובן שאמרתי לה שזה לא נורא וכו'. ואכן היא מוצאת חן בעיני מאוד. כאן המקום לציין שהבעיה לא אצלי במובן שלא נתברכתי באיבן גדול אלא להפך ממוצע מינוס... רק נורא כאב לה ולא ירד לה דם וכו' - מכיוון שאני חסר נסיון: האם זה נורמלי שכואב ככה? האם מחייב שירד דם? מה מומלץ לעשות בפעם הבאה - כדי לגרום לה ולי להנות?

שומפי

New member
הגיוני מאוד שכואב לה.

פעם הבאה (לא יודעת אם עשית את זה או לא כי לא כתבת...) תתחיל קודם עם החדרת אצבע. אחת. אם הולך טוב, עוברים לשתי אצבעות. רק אם הולך טוב, אפשר לעבור לזין. צריך להכין את הנרתיק... וגם לוודא שהיא אכן מעוניינת לשכב איתך. יכול להיות שהיא פשוט לא מוכנה ובגלל זה היא מכווצת את השריר.

חמודי, הפעם הראשונה (לא חייב) אבל..

בדרך כלל זה כואב. בכל זאת הקרום צריך להתבקע. יפה שאתה משקיע לפני זה, כי באמת חשוב שתהיה משוחררת ומגורה (תמיד טוב), רצוי גם לסכך את המקום קצת, אתה יכול לרדת לה, ולגרום לה להגיע לאורגזמה, מה שירגיע אותה עוד יותר.. ולבסוף בשביל לחדור וכדי לבקע את קרום הבתולים שלה, תסכך את המקום (ואני לא רוצה להשמע ברוטלית..) אבל פשוט תחדור חזק למרות הכאב.. אין מה לעשות (פשוט תחליק פנימה בכוח). לי היה חבר שניסינו במשך כמה חודשים, אבל בכל פעם שאמרתי שכואב לי הוא נסוג והתחשב בי ולא הצלחנו לשכב. החבר שהיה לי אחריו, פשוט נכנס למרות הכאב (כבר היה מנוסה בבתולות), ירד מעט דם (לא הסטרי) ולא כאב יותר לאחר מכן, והייתי המאושרת שבנשים, ולא משנה עם כמה גברים שהייתי אחריו, אני לא אשכח אותו לעולם - בכל זאת הראשון שלי. אז יש את המינוסים והפלוסים של להיות עם בתולה.. והכי הכי חשוב, לא לוותר על קונדום!!

איזה מזל שאת לא רוצה

להשמע ברוטלית ... (ואני לא רוצה להשמע ברוטלית..) אבל פשוט תחדור חזק למרות הכאב.. אין מה לעשות (פשוט תחליק פנימה בכוח). ????????? WTF ???? מה נסגר איתך ???

כמו פלסטר שמושכים בבת אחת

לא חייב לכאוב, וחשוב מאוד כמובן לדאוג שהיא תהיה כמה שיותר מגורה ורטובה ולקחת את הזמן ולחדור רק שהיא מוכנה פיזית ונפשית אבל כדי לא למשוך את הכאב של החדירה הראשונה סתם - לפעמים למרוח את זה מליון שנה בעדינות מענה את הבחורה הרבה יותר מלגמור עם זה וזהו - אני מסכימה עם מריה - כל עוד זה בהסכמת שני הצדדים כמובן.

הסברת את זה נהדר עם הפלסטר..

אם הייתי צריכה להסביר למישהי איך להשתמש בשעווה למשל? גם הייתי אומרת: אני לא רוצה להשמע ברוטלית.. אבל אחרי הידוק הבד על השעווה למשוך הכי הכי מהר וחזק. אולי חיפשושית עושה גם את זה לאט ועדין?

אני מהסדיסטיות ...

סילק אפיל.. מורידה שיערה שיערה ומתמוגגת מהכאב

אבל לא משווים בינהם ../images/Emo13.gif

הפלסטר בא כדי להדגים שכאב רגעי שנגמר ועובר מהר עדיף על פני כאב מתמשך ובלתי נגמר...

כל אחת והעדפות שלה ...

פשוט נראה לי גישה קצת חבל לעשות את זה בבת אחת,מהר וכואב בשביל שיגמר כבר.. למה שהפעם הראשונה תרגיש כמו משיכת פלסטר?. ...

כשאת מושכת בבת אחת זה כואב

אולי רק לכמה רגעים אבל זה עדין כואב. אני לא חושבת שהפעם הראשונה צריכה לכאוב. פשוט.

צרחות ? כאבים ?

ממש סרט אימה
הפעם הראושנה לא חייבת להיות טראומטית. וממש לא צריכה להיות במטרה של "זה יכאב אבל נפטר מזה". אולי אני מוזרה
אבל לאט ובעדינות זו הדרך הטובה ביותר לטעמי. <כמובן שרק בפעמים הראשונות
>

לדעתי תבדוק קודם עם אצבע אחת שלך...

ברוח טובה, וברוגע ובעדינות...ועם הסכמתה כמובן. נשמע לי כמו וגינסמוס (כמובן, אולי אני טועה). אצבע אחת חייבת להכנס בקלות, גם לבתולה, ואם יש וגניסמוס, אפילו אצבע קשה יהיה להכניס וזה יכאב...

למעלה