שאלה בקשר לבקו"ם ??

nimnet

New member
שאלה בקשר לבקו"ם ??

האם הגיוני שבגלל שאני מתגייס בגיוס הראשוני של מרץ זה יהפוך אותי להיות נספח בקו"ם , אני מתגייס ב 3 למרץ ...
 
אם כן אז שווה בטירוף.

אין כמו להיות מסופח בקום. אולי קצת קורעים את התחת, אבל עם אתה הולך להיות ג´ובנים ולא השגת קורס מעניין לפני הגיוס, אתה יכול להגיע להיות מסופח לקצין מיון ואז זה כמו להיות חבר של אלוהים.
 

nimnet

New member
הקטע שאני כבר יודע לאן אני הולך..

אני לא צריך ממנו כלום , הקטע שזה נראה לי חודש מיותר כזה .. השאלה אם זה נכון !?! לוקחים בכל חודש (אוגוסט,נובמבר,מרץ) את כל הגיוס הראשון , והופכים אותם לנספחי בקו"ם ?? מישהו יודע אם זה נכון ?
 
../images/Emo26.gifלעיתים רבות זה נכון...

לקראת גיוסים קרביים בבקו"ם יש צורך רב בעזרה נוספת ואיפה אפשר להשיג אותה אם זה לא חיילים צעירים שעולים לצבא 10 ש"ח משכורת ליום. אך על תחשוב על זה ככה, תתסתכל על הצד החיובי שבדבר: 1. אתה יכול להיות שם באפסנאות ולהתקמבן איתם להשיג נעליים קלות וכל מיני שטויות לך ולחברים שלך. 2. אתה תכיר שם אנשים חשובים בתפידים חשובים שאף פעם אתה לא יכול לדעת מתי תצטרך את עזרתם, הרי בכל מעבר, גישור או משהו שקשור בין יחידות בצבא אז הבקו"ם מעורב בנושא. 3. מה איכפת, איך אומרים: העיקר שהפז"מ דופק.
 

d_style

New member
אף אחד לא חבר שלך במדור קורסים.

אסור לך לדבר עם הקצינים. מה שכן אתה תטחן מ 7 בבוקר עד 7 בערב.
 
למעלה