שאלה בקשר לבננה

sky baby

New member
שאלה בקשר לבננה

יש ברשותי בננה שקניתי מחבר החבר צבע את הבננה ואז מרח לקה עכשיו הצבע שהוא שם זוועתי והוא גם לא שם לקה בצורה טובה יש אפשרות לקנות לקה צבעונית? וככה זה גם יצבע לי את הטיסן וגם ישלים את הלקה ?

1 q w e r

New member
לא נראה

לי שיש לקה צבעונית.עצה שלי פשוט תשיף את הצבע ה" זוועתי"תצבע בצבע שאתה רוצה ,ואז תצפה את הטיסן במעט דבק פלסטי(כמו הדבק שהילדים המוזרים בגן תמיד אכלו).

dekelziv

New member
זה אפקטיבי?

הציפוי בדבק פלסטי? אם כן זה אחלה רעיון... בכל מקרה יש עוד אופציה אבל היא די יקרה, ראיתי ב"שלט רחוק" צבע לוסטרקואוט עמיד למתנול ומאוד איכותי הבעיה שזה עולה 45 ש"ח לפחית אחת (ספריי-אין צורך באייר ברש) אבל בכל מקרה לא נראה לי שכדאי לוותר על השיוף של הצבע הישן

YHS

New member
זו גם דרך,

ופשר גם ב"שליכטה". החוכמה שהמשטח החיצוני יהיה קל, נותן גוון ולא שקוף, ובעל מרקם חלק ככל האפשר. בשביל זה המציאו מוצר שנקרא "צבע". הוא מופיע במיכלים להתזה וגם בקופסאות לצביעה עם מברשת. עוד דרך, היא צפוי בחומר מיוחד לטיסנים (המצאה חדשה, פחות מחמש דקדות).

just say lior

New member
וואלה יש דבר כזה שקוראים לו צבע

וואוו מעולם לא שמעתי על זה פששש ישה מאיפה אתה יודע על קיום הצבע פשוט גאון . ישה אם אתם מנהלי הפורום רוצים שהפורום הזה היהי מקום נעים לשאול שאלות ולקבל תגובות וההפך כדאיי שגם אתה בתור מנהל תגיב בצורה קצת יותר מתורבתת . כי איך שרשמת לו את התגובה:" ופשר גם ב"שליכטה". "בשביל זה המציאו מוצר שנקרא "צבע". הוא מופיע במיכלים להתזה וגם בקופסאות לצביעה עם מברשת. עוד דרך, היא צפוי בחומר מיוחד לטיסנים (המצאה חדשה, פחות מחמש דקדות)." מבחינתי היא בזילזול ולא מתאים תגובות כאלה ובטח שלא מתאים לפורום . קח את זה לתשומת ליבך !!! כי אני בטוח שזה לא יהיה נעים לך לקבל תגובה !!!

YHS

New member
תודה לך

על "שיעור החינוך". אני כל פעם מופתע מחדש מה"המצאות" שאני מגלה כאן. אני לא "מזלזל" בהצעה, אבל מוצא אותה מצחיקה עד כדי גיחוך. לכן אני מביע את דעתי. את דעתך אני כבר מכיר, ולא מהיום. אם לך יש מה לתרום לפורום, בנושא טיסנאות, נשמח מאד.

just say lior

New member
ישה אני לא מחנך אני ממלי כי יש כאן

הרבה אנשים שנכנסים ולא מגיבים רק בגלל זה ( יש אנשים שלא מבינים הומור ), שלא יעשו מהשאלה שלם בדיחה . תחשוב על זה ותגיד לי אם אני צודק , לגבי הלתרום לא חושב שיש לי כרגע אוממנם אני בתחביב מסוף 98 ,אבל יש כאן הרבה שמבינים ממני בתחום ואני גם לומד מהם, במידה וארגיש שיש לי מה לתרום אז אעשה זאת משמחה . נ.ב איך אתה מכיר את הדעתי מתגובה וחצי שאני רושם פה פעם כמה חודשים ומ-3 פעמים שפניתי לפורום לעזרה ויש לציין שעזרו

YHS

New member
יש מקום להשתתפות

גם של מתחילים. הייתי שמח אם היית כותב יותר בפורום. (נראה לי שאתה כבר מזמן לא מתחיל). אני לא עשיתי מהשאלה בדיחה. אני התייחסתי לתשובה, ואגיד שוב - התשובה לא רצינית. (לא קשור אם אני מנהל פורום או לא). ללכת ולהציע לצפות טיסן בדבק פלסטי? יש אולי עשרה חומרים אחרים שאפשר לצפות איתם. החל מציפוי רגיל (של טיסנים), דרך צביעה בסנדינג סילר לצורך אטימה, נייר אורז, אפוקסי וכן הלאה. אם תשים לב לתשובה שם למלעה - גם הסברתי למה לא נכון להשתמש בדבק פלסטי. (משקל, פני שטח..) עוד סיבה? דבק פלסטי מתייבש ומעוות את המשטח אותו הוא מכסה. נראה לי שבזה מיצינו את הדיון.

just say lior

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif שיהי לכולנו יום טוב

ואני אשתדל לכתוב יותר

dekelziv

New member
טוב אז כנראה שלא...../images/Emo9.gif

בכל מקרה מיכל אחד של פריימר ואחד של צבע צריך להספיק לבננה

YHS

New member
ותשובה לשאלה

אני ממליץ לך לשייף את השכבה העליונה של הלכה וכמה שתצליח מהצבע שמתחתיה. דאג שהשטח כולו יהיה חלק ונקי ואח"כ צפה אותה במונוקוט.

למעלה