שאלה בקשר לבן

ester5

New member
שאלה בקשר לבן

שמי אסתר בני תומר שירת שנתיים ו חודשיים ב מודיעין לפני סיום השירות קיבל הלם קרב התמוטטות אושפז בפסיכיאטריה בצפת אחכ במזרע גם כן אביו נפטר בינתיים לא פנה לקצין תגמולים עקב הטעיה של עובדת סוצילית מהביח מזרע שלחה אותו לבטוח לאומי וקיבל נכות בביטוח לאומי כיום תביעתו ל נכות ממשרד הבטחון נדחתה עקב זה שלקח מביטוח לאומי היה מטופל בתרופות חזקות בלי לדעת מה לעשות מה עוד שלא היה לא משפחה חוץ מאמו ש התמוטטה נפשית בעקבות מות האב מה ניתן לעשות כדי שיוכר כנכה של משרד הבטחון בני כיום לוקח עדין תרופות פסיכיאטריות למה לא ניתן לקזז את מה שקיבל בביטוח לאומי ושיכירו בו כנכה משרד הביטחון כיום מצבו לא טוב מה ניתן לעשות בבבקשה ולמי לפנות עם סיפורי בתודה לך ענת אסתר

עָנת

New member
((((((((((((((אסתר)))))))))))))))))

ראשית צר לי על השתלשלות העינינים
. אסתר מה שאני יודעת שבהחלט אסור לקבל גם ממשרד הביטחון,וגם מביטוח לאומי. חבל מאוד שבנך(שאני מבינה שהיה שרוי במצב קשה) הלך בעצת העו"ס(שכנראה היא לא היתה מאופסת ממזרע
. אסתר יקירה:מציעה לך להתייעץ בנדון עם עו"ד. אסתר:מאחלת לך ולבנך חיים טובים ומלאים בבריאות.

AVI359

New member
אין כפל זכאויות

אסתר שלום רב באם המצב הנפשי קרה בזמן השרות ועקב השרות קיים מצב שתודיעי שבמידה ותוכרי ע"י אגף השיקום תוותרי מראש על זכויותיך בביטוח לאומי.ברור שהענין מורכב,צריך לאסוף את כל המסמכים הרפואיים ולעשות שיעורי בית,במידה והנושא כבד לך העזרי בעו"ד. בברכה אבי

oferp

New member
שלום לך יש לבדוק את העניין

במקרים מסוימים אפשר לעבור מזכאות של ביטוח לאומי למשרד הביטחון.. כדאי שתתייעצי עם עו"ד שייעץ לך אם יש אפשרות במקרה הזה

למעלה