שאלה בקשר לבירות

שאלה בקשר לבירות

האם ניתן להשתמש (לשתות ! מה חשבתם ?!) בבירה שתוקפה פג ? יש לי כמה שתוקפן פג לפני חושדיים וכמה לפני חצי שנה ... לדוגמא שתיתי פוסטרס שפגה בינואר 02 וטעמה, צבעה, הריח והמרקם היו בדר גמור ... מה דעת המומחים ?!

שאלה מצויינת יקירתי בואי תקראי../images/Emo72.gif

למה פג תוקף בכלל?! הסיבה היא שבירה בבקבוק ובחבית עוברת תהליכי פיסטור לפני הוצאתה מהמפעל , מכיוון שזהו התהליך שבו הורגים את החיידקים שלא צריך אותם בבירה ונוצרו עקב התהליך (כמו בחלב). המשמעות היא שאורך חיי מדף של בירה בבקבוק הינו עד שנה, ואורך חיי מדף של בירה מחבית הינו עד שלושה וחצי שנה בבירות מסויימות כגון קרלסברג וטובורג. ולכן הרבה מצרכני הבירה המבינים או אניני הטעם יעדיפו בירה מחבית מכיווןם שהיא הכי קרובה לטעמה המקורי והטרי. מעבר לזה הטעם המריר שאותו אנחנו מרגישים בבירה הוא אותו צמח נחמד שמשמש גם כהוספת טעם וגם כחומר משמר לבירה שנקרא כישות . כל זאת ועוד.......... ולכן על תיגעי בבירות שפג תוקפן יקירתי.

תודה רבה יקירי ! דרך אגב ...

בפעם האחרונה שבדקתי, גם אני הייתי יקירי ולא הייתי מודע לתהליך שבו הפכתי ליקירתי, אני משוכנע, סמוך ובטוח שיש לי את כל האמצעים הדרושים על פי חוק להמשיך ולהיות יקירי ... בכל אופן, תודה תומר יקירתי ! אופס ! יקירי ...

cafesito

New member
אם כבר שירשור על בירה../images/Emo72.gif

ידעתם שבאנגליה מקבלים פיינט גינס אם תורמים דם??? לפי דעתי צריך לאמץ את השיטה בארץ.

כיאוס

New member
../images/Emo6.gif קבל ממני ח"ח../images/Emo70.gif

ח"ח = חיזוק חיובי... כיאוס

cafesito

New member
אולי נתחיל עצומה ונשלח לבנק הדם?

ואולי גם יחצנות לרעיון

cafesito

New member
ואם כבר גינס../images/Emo72.gif אז אירלנד בענק../images/Emo61.gif

אני מוציא שני טיולים לאירלנד ביולי אוגוסט על אופנועי BMW. כל ערב גינס בפאב אירי והמון תבשילי בשר בבירה. פרטים בעמוד הטיולים של אתר ריידרס.

Boogieman

New member
מאוד הגיוני

אחוזי הגינס בדם שלי כ"כ גבוהים שנראה לי מאוד נכון לקבל פיינט אחרי תרומה,להשלים את החסר.

cafesito

New member
בבדיקה שערכו לי...

גילו שאחוז הדם באלכוהול שלי עדיין בגדר הסביר.

למעלה