שאלה בקשר לביצים

yi tai

New member
קללות רכות כן

קללות אמיתיות משתמשות באמא, איברי מין וכו' - בדיוק כמו בכל מדינה בעולם אבל היחס אל הקללות מאוד שונה מאצלנו או בארה"ב ולכן יש גם את הקללות ביניים שמשתמשות בביצים, פירות (מלון טיפש - Shagua) ודברים פחות מעליבים.. איתי

פנומן 72

New member
where are you now ?

i want to know where are u now ?maybe in china ! i want to ask where do you know about the " Shagua"???? i don't understand why you talk about this culture ?the china culture ? anni​

פנומן 72

New member
有什么问题

没有什么问题! 只是想知道你是从哪里知道关于你所写的东西???? 如果你是在了解中国的文化是不是该了解一些精华的东西??? 安妮​

Mei11

New member
安妮,欢迎

我们都是学习中文或是住在中国的以色列人。呢位朋友住在中国已经很久。您可能不太喜欢我们以色列人的幽默感,但是这是我们的行为。。。 欢迎参加我们的论坛!
请您常常来!​

yi tai

New member
Hi Anni,

你随时上MSN跟赵蕊(Suzana)问问, 我才回答你的问题,成吗? 对了,住在以色列最近怎么样?过热了吗? 北京也挺热的。受不了了。。 伊太

yi tai

New member
在北京傻瓜&#200

上面的女孩儿问的问题是不是在中国大多用“蛋”字为骂人 然后我跟他说还有人用水果骂人,例如“傻瓜“” 在北京说傻瓜一般是开玩笑的,没有那么严重。 我在北京都三年了,当然知道这种话:( 而且你应该都知道我是住北京的... 伊太

פנומן 72

New member
אהלן גבר

תשמע, הקטע הזה עם ה-Shagua היה בהחלט קורע. חברה שלי קראה את הקטע, תרגמתי לה אותו והיא פשוט פרצה בצחוק. אז ה"קללה" הרכה הזו היא בעצם המקבילה שלנו כמו להגיד טמבל. אם אתה אומר את זה לחבר אז זה מתקבל כבדיחה, אבל אם תגיד את זה לזר זה עלול להוביל למריבה. וכן, יש להם את הקטע להוסיף ביצה, כמו ראש ביצה, שכל של ביצה וכד' ... ד"ש לסוזנה.

nitzano

New member
גזורים ?!?!!?

הגיע הזמן לחזור לארץ. לקח לי חודש להבין מה רוצים ממני עם כל "איזה סרט" שלא לדבר על פצצות לגבות ותריסים לריסים.......... בסוף עיברית תשמע כמו יוונית עבורי

guanyin

New member
גם אני תהיתי

אבל התפדחתי לשאול (ואני "מקומית"!!!)

happydog23

New member
ככשמעתי את זה פעם ראשונה בכלל חשבתי שזה

הומור של מהנדסים (שמעתי את זה בשיעור משוואות דיפרנציאליות...), עד שהבנתי שזה לא קשור.

Mei11

New member
לא יודעת מי המציא את זה אבל יש

לי חשד לגבי מי שהפיץ את זה - ארץ נהדרת, כמובן, מחדשת השפה העברית...

GnomeBubble

New member
לרגע חשבתי שאני אאוט

כשאמרת את זה בשרשור למעלה, ושאולי בכל זאת אני צריך לדרוך קצת על אדמת תל-אביב כדי להתחדש ברזי השפה...

renjintso

New member
זה קשה, נכון?

אני, פעם ראשונה שאמרו לי "יפה לך", עניתי "אוי, אבל זאת חולצה נורא ישנה".

nitzano

New member
לא הבנתי

את מצפה שאני אבין את הסלאנג בארץ אחרי כל כך הרבה שנים ? מה זה אומר "יפה לך" אם לא "מתאים לך"??

למעלה