שאלה בקשר לבטן

שאלה בקשר לבטן

ראיתי היום בערוץ הקניות מכשיר כזה לחיזוק הבטן. הוא נקרא AB TRONIC.....והוא עולה 396 ש"ח. זה מכשיר שמצמידים לבטן וזו פעולה שמכווצת ומרפה את השרירים בבטן. 10 דקות =600 כפיפות בטן. עכשיו,אני רשום במכון כושר,ואני מידי פעם הולך.אני די עצלן בעיקרון. אבל אני משתדל ללכת כמה שיותר. אני רץ..והאמת היא שאני לא בחור שמן. אבל יש לי מין כרס כזו רפויה ודי מביך אותי הקטע הזה. קשה,קשה לעבוד על בטן ואת זה אני יודע.מניסיון. מה שחשוב בבטן זה התזונה.ואני לא אוכל בכלל דברים שומניים או מטוגנים ובכל זאת,עדיין יש לי בטן מעצבנת כזו. אני 1.67 ושוקל 56.זה נשמע מעט,אבל יש לי בטן עם 2-3 צמיגים.וזה מבאס. השאלה שלי אם מישהו מכיר את המכשיר הזה? ואולי הוא באמת עושה את הפעולה הזו? אני לא מצפה לבטן שרירית עם קוביות כמו דודי בלסר. אבל האם יכול להיות שהמכשיר הזה כן יכול לעזור לי? או שלעזוב את כל השטויות האלה ולהתאמץ ולהתמיד במכון כושר וזהו?? אני די ספקטי משום שירון פאר השמן הזה הציג את המכשיר הזה. ותמיד נשאלת השאלה -אם זה כ"כ עובד טוב,אז למה הוא (בתור עובד של הערוץ.שבטח מקבל את זה בהנחה ואולי בחינם) לא מוריד את הכרס הזו שלו. כנראה שזה סתם עבודה בעיניים. אבל מצד שני,הראו אשה (לא דוגמנית) שכן זה עשה לה משהו. אז מניסיון שלכם..יש אמת בזה?? המון תודה ומחכה לתשובות

המכשיר נקרא AB טרוניק.

ורק מי שמכיר את המכשיר הזה יכול לענות. כי על פניו זה נראה שהוא באמת מכווץ ועושה את העבודה על השרירים הבעייתיים האלה.

Nut420

New member
כתבו על זה כבר המון בפורום

תעשה לכולם טובה ותעשה חיפוש או שתסתכל במאמרים

לא ניסיתי את המכשיר אבל

אבא שלי ראה בסי אן אן ממזמן כבר , שתובעים את החברה , מועצת הצרכנות הגישה תביעה בטענה שזה לא עובד והם רוצים את הכסף בחזרה.

אלי ו.

New member
קרא את המאמרים בפורום

ותבין יותר את הנושא של חיטוב בכלל וחיטוב הבטן בפרט. אחרי שתקרא תבין למה המכשיר לא עובד.

למעלה