שאלה בקשר לבונג'

שאלה בקשר לבונג'

היום אני וחברה שלי ניהלנו דיון על הלהקה ובסוף הגענו [איך אפשר שלא?
] לדבר על כמה שג'ון חתיך. בסוף פיתחנו עוד את השיחה והגענו לזה שג'ון כבר לא בן 20, והוא עדיין נראה מדהים [גם בלי איפור]. בסוף היא אמרה שהיא קראה שלג'ון יש בעיות בעור, ואסור לו להחשף הרבה לשמש, וזו הסיבה שיש לו מעט מאוד קמטים. לי זה נשמע כמו בולשיט, תאירו את עיניי במידה וזה נכון. אני בחיים לא שמעתי על זה בהקשר של ג'ון.

gal y kike

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo6.gifלא חושבת

אני ראיתי הרבה תמונות של ג'ון בים..חח משתזף לו..וגם בכלל עכשיו הוא הייה בחופשה באיזה אי
אממ אז ככה שלא נראה לי.. הוא טבעי בלי קמטים
חח כמו שהוא אמר ..יש לו גנים טובים :))

תכלס, זה גם מה שאני אמרתי. וגם -

לא חסרות תמונות שלו ללא איפור. יש לו קמטים, אבל בהתאמה לגילו, הוא לא כזה זקן שהוא יהיה מקומט. חוץ מזה, אני מאמינה שהוא בטח שם משהו על הפנים כדי לשמור על הפנים כל כך מושלמות.
חיזקת את דעתי שזה אכן בולשיט.

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifאופרה שאלה אותו

אם הוא עשה ניתוחים..שם משו על הפנים..או כל מיני דברים כאלה כדי להיראות איך שהוא נראה אז הוא אמר כלום חח ההפך הוא מעשן ושותה.. אבל שבגוף שלו הוא כן מטפל והרבה.. ורואים את זה.. :p הוא נמצא הרבה בחדר כושר

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifיש לי במחשב..זה קובץ די גדול

אם את רוצה אני יעלה לך אותו..יקח זמן :p

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifאני יעלה..

אישית ביוטיב לא מצאתי את הכל מאותה תוכנית..רק כמה חלקים :p

m o r 1 0 2

New member
אין לי מושג אבל הוא חתיך בכל מקרה

אין לי מושג על בעיות בעור וגם לא ניראה לי שיש לו קמטים כי הוא חתיך בכל גיל ובכל תמונה

Bad Medicine

New member
אין סיכוי.

הבנאדם חי מתחת לשמש. בכל חופשה משפחתית הוא נוסע לים. מה שיש לו זו רק רגישות בעיניים לשמש ולעשן. אבל הוא מעשן. והוא בשמש. בבקשה, אל תהפכו אותו לאיזה מייקל-אבל יש לי מחלת עור!-ג'קסון.

מ א מ צ ת

New member
../images/Emo45.gifבדיוק המילים שרציתי לכתוב ../images/Emo45.gif

אמת לאמיתה!!! כל מילה!

לא אמרתי מייקל ג'קסון..

ולא הזכרתי ניתוחים.. איך אפשר להזכיר את ג'ון ואת מייקל באותו משפט? איכ.

Bad Medicine

New member
חחחח

אני מצטערת אם גרמתי להלם. אני פשוט ידועה בשגעונותיי... והנה היתה הדוגמה להזכרת ג'ון ומייקל ג'קסון חסר האף במשפט. זה אפשרי כל עוד יורדים על ג'קסון. :)

../images/Emo6.gif

אגב מייקל ג'קסון, מישו ראה באורי גלר שהכתבה שמייקל ג'קסון התעלס עם קוף אמיתית? זה היה חזק! XD

Bad Medicine

New member
לא ראיתי...

אבל ממש מעניין לדעת איך הקוף מממן עכשיו טיפול פסיכולוגי... :)

inbal287

New member
הממ אין לי מושג../images/Emo12.gif

כאילו גם אני שמעתי על זה שהוא רגיש לשמש בלה בלה... אבל לא יודעת, לא בטוחה לגבי זה, אולי זו סתם שמועה. אבל הוא גם לא נראה לי טיפוס שיעשה מלא ניתוחים וכאלה, פשוט לא בסטייל שלו. אבל למי אכפת, העיקר שהוא נראה טוב
.

למעלה