שאלה בקשר לבודקים...

שאלה בקשר לבודקים...

אז איך זה באמת להיות בודק בטחוני? אני רוצה לדעת מאנשים שאשכרה עושים את זה ולא מעוד כאלה ששמעו.. אודה לכם אם תעזרו לי :)

תגובה

עבודה מאוד משעממת וחד גונית בהתחלה (מאפיין) אם כי דורשת אחריות גדולה, לאחר מכן ניתן להתקדם לקורס תשאול ואז העבודה יכולה להיות קצת יותר מעניינת, בכל מקרה, אם אתה בודק בטחוני אתה עדיין בורג קטן במע' בטחונית ענקית, ועליי לציין שטוב שכך. אבל: משכורת לא רעה, תנאים וטובים ואנשים טובים ואיכותיים אלה הפלוסים העיקריים. בהצלחה.

ואני אומרת...

ללכת על זה לגמרי. אני עוד לא משועממת. כן העבודה חוזרת על עצמה אבל כל יום רואים אנשים ופנים חדשות. אם באים לזה בטוב אפשר גם להנות. אני מאמינה שמנקודת המבט שלי (טכנית) זה נראה יותר מגוון. וכמו שנאמר פה... אחלה כסף, אנשים מעולים, תנאים שאין בהרבה מקומות ואופציות להתקדם. בהצלחה!

elka3

New member
לפי דעתי בין העבודות הסבבה שיש בכלל

הייתי בהמון עבודות ולפי דעתי לעבודה הזאת יש המון מה לתת לך והרבה דברים שאתה לומד ומקבל. היתרונות הם רבים. המיונים הם לא כל כך אכזריים, כל עוד את/ה אדם רגיל, חברותי בעל שכל ואנגלית בסדר. את כל המידה על המיונים את תוכלי למצוא בפורום-כתוב פה על כל שנייה/רגע מהמיונים בערך... העניין הכי אכזרי זה הקורס, נמשך למשך חודש ולא סתם עומרים שאין לך חיים בחודש הזה, אבל שווה כל שנייה ואת נהנת מהמסלול מהרגע שדרכת עליו. את כל זה יוכלו לאמת כל החברה האחרים שעובדים בזה :) (למעט השבוזים..) עומדים לפתוח קורסים אז כדי לך לנסות.

למעלה