שאלה בקשר לבואה

שאלה בקשר לבואה

אתמול לפני שהוצאתי את הבואה שלי השפרצתי מים בכל הטרריום וגם עליה ושהוצאתי שמעתי מן קולות מוזרים מאזור הראש שלה קולות של בואה קטנה שמתפוצצת הייתי בטוח שנכנס לה מים לנחיריים ובגלל זה הקולות ויום למחרת היום.. הוצאתי אותה שוב ושוב שמעתי את אותם קולות יש למישהו מושג מה זה ומה אני יכול לעשות?

שאלה לי אלייך.

ידוע לי שאיגואנות די סובלות מהבדיקה הזאת. מה לגבי נחשים? זאת אותה הבדיקה? מה בדיוק השלבים שלה, כמה זמן היא אורכת ואיך מגיעים למסקנה לגבי מין הנחש?

רן333

New member
הבדיקה תוארה בעבר בפורום.

תוכלי לחפש בדפים קודמים. אם הבדיקה מבוצעת כמו שצריך, נגרמת לנחש אי-נוחות כלשהי, אבל למשך זמן קצר מאוד. זה הכל.

זה מן מחט.. שמחזירים לו/לה לאיבר

המין.. ואם המחט נכנסת עד הסוף זה זכר אם היא נכנסת קצת נקבה :) הבדיקה אורכת דקה.. רצוי לעשות שוב אחרי 20 דקות במקרה שזאת נקבה כי אולי זה זכר שעשה שריר והפרוב לא נכנס עמוק

רן333

New member
בשום אופן לא מחט.

את הבדיקות האלה מבצעים בעזרת מכשיר בעל קצה מעוגל בלבד. אם תנסה לבצע את הבדיקה בעזרת מכשיר חד (כמו מחט), סביר להניח שתנקב את דופן הבלוטה שאליה נכנס ה-probe אצל הנקבה, ויכול מאוד להיות שתזיק גם לאיבר המין של הזכר.

ברור שזה לא מחט זה נראה ככה...

זה מן ברזל ישר ועגול בקצה ובצד השני שלו עיגול.. ולשאלה של הילה אני רוצה לדעת מה יש לי שבעתיד אם אני ארצה להרבות אני אביא נקבה..

לא זה כמו התעטשות

יכול להיות שהוא מצונן? כי זה מה שנראה לי כרגע ואני ממש דואג כמה חמור זה הצטננות אצל נחש? ומה הטיפול?

jaklinm

New member
היתכן שעשית

שינוים כשלהם בטמפ לחות מיקום של הטרריום אם לא אולי כדי להתיעץ עם וטרינר יש לי להמליץ ברחובות ואם רחוק לא חסרים פורומים בהם וטרינרים עונים בהצלחה

אוקיי תודה

ולא עשיתי שינויים.. הפעלתי חימום כרגע ואם זה לא ישתפר תוך יום יומיים אני אפנה לווטרינר

גיליתי משהו חדש ועוד יותר מלחיץ

טוב אני כמעט בטוח שהבעיה היא לא בפה , הבעיה בריאות הקולות לא באים מהפה הסתכלתי על הפה לא ראיתי שום תנועות מוזרות אז התקרבתי עם האוזן לאיזור הריאות והזזתי את הראש ושמעתי את זה יותר חזק משקרבתי את האוזן לראש הנחש מישהו יודע מה זה?

Kavey

New member
אני לא חושבת שזה

רציני מאוד לדעתי זאת הצטננות גם למתכדרת שלי היה את זה ולא עשינו כלום וזה עבר. אבל אם אתה מאוד דואג אני מציאה ללכת לוטרינר.. בהצלחה

אילון פ

New member
חלאס!

הבנו שאתה אוהב את האתר! אבל דיי לצרף אותו לכל הודעה שלך! פירסמת אותו פעם אחת, כל הכבוד לך, שתוק כבר.

למעלה