שאלה בקשר לאנמיה

Orange Queen

New member
שאלה בקשר לאנמיה

גילו לי אנמיה לפני כמה ימים, לפני שנתיים גם הייתה לי אנמיה ואני לא זוכרת אם זה היה לפני הצו ראשון או אחריו.. אני מטופלת עכשיו עם כדורים. הרצתי חיפוש פה בפורום בנוגע לאנמיה ולא הצלחתי להבין בדיוק אם מורידים על זה פרופיל או לא.. מהודעות מסוימות הבנתי שמורידים פורפיל ל64 או אפילו ל45 ומהודעות אחרות הבנתי שזה רק סעיף... *אני לא רוצה להצהיר ללשכ"ג לפני הגיוס שלי (12.12) כדי שלא ידחו לי את הגיוס.. אני מיועדת להתגייס לקמ"ד תותחנים יש פה מישהו שיודע בדיוק מה קורה עם זה? אני אוכל להיות בקמ"ד או שיעבירו אותי לתפקיד אחר? כדאי להצהיר או לא? תודה רבה!

בכל מקרה כדאי להצהיר

אי גילוי המצב הרפואי זוהי טיפשות לשמה. אם הצבא לא ידע על מצבך הרפואי הוא לא יוכל לטפל בך ועל כן זוהי תהיה רשלנות מצידך ופגיעה בגופך. עליך לדווח על כל בעיה ממנה את סובלת. במידה והאנמיה אינה חמורה גם סביר להניח כי לא ירד הפרופיל, אך גם אם כן - הבריאות שלך חשובה יותר מכל תפקיד צהלי שאי פעם תעשי.

Orange Queen

New member
אני מסכימה עם כל מה שאמרת

ואני מטפלת בזה... אני לוקחת עכשיו כדורים ודואגת יותר לתזונה. ואני אמשיך לעשות את זה גם בצבא (זה לא בעייה לקנות כדורים באופן פרטי) ברור לי שהבריאות חשובה יותר מכל תפקיד. ואני בטוחה שאני יכולה לתפקד כמו שצריך בקמ"ד עצמו ובתפקיד בכלל (שלא מצריך כמעט שום פעילות גופנית). אני לא רוצה "לשקר" לצבא, או לא להצהיר, אבל אני ממש רוצה לבצע את התפקיד הזה ולכן אני בהתלבטות!

למעלה