שאלה בקשר לאנג'ל

שאלה בקשר לאנג'ל

לערפדים אין השתקפות במראה כי אין להם נשמה...לאנג'ל יש נשמה...למה אין לו השתקפות?????

funky22

New member
????

זה רק אני או שהתגובה שלך ממש לא קשורה לשאלה...?

Loves Bitch

New member
התשובה מאוד קשורה

בדיוק כמו העובדה שהוא ערפד עם נשמה לא משנה את העובדה שהוא צריך הזמנה לתוך בית [כמו ערפד בלי נשמה] זה גם לא משנה את העובדה שאין לו השתקפות. ערפד הוא ערפד אנשים, בלי קשר לתוספות כאלה ואחרות.

זה כן משנה

הסיבה לכך שלערפדים אין השתקפות היא חוסר נשמה - לאנג'ל יש נשמה אבל אין לו השתקפות - שאלה- האם ג'וס לא שם לב לפרט ההו כו חשוב הזה..... לדעתי כן ..

עניין ההשתקפות

בגלל שאין להם נשמה זו רק גרסה אחת, יש מלא גרסאות ללמה כל דבר ככה. אפשר פשוט לומר שבגרסה של ג'וס לערפדים זה לא בגלל חוסר הנשמה.

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

עובדה שבסרט "ראיון עם ערפד" לכל הערפדים שם יש השתקפות במראה בלי קשר

וגם

הם חייבים לישון בארון, ונראה לי שהצלב לא משפיע להם, אבל יכול להיות שאני מתבלבל עם סרטים אחרים

אנג'ל מסביר למה אין לו השתקפות

בפרק "Earshot", 3X18 בבאפי - "it's there, but it doesn't cause a reflection". אין השתקפות בגלל שהוא ערפד, כמו שהמחשבות שלו לא יוצרות השתקפות.

nick at noon

New member
זה אף פעם לא נאמר

שלערפדים אין השתקפות בגלל שאין להם נשמה. אולי שמעת את זה בסרט ערפדים אחר. בסרטי ערפדים אחרים יש "חוקים" אחרים. למשל בראיון עם ערפד הם לא יכלו להסתפר.

אממ...לא מדויק

הם לא יכלו להשתנות...בראיון עם ערפד נכון שהתספורת כלולה בזה אבל הדגש הוא להשתנות

City Of Angel

New member
חוקי הערפדים בבאפיוורס קצת שונים

מבסרטי הערפדים. אין שום קשר בין הנשמה להשתקפות, אבל יש טעות גדולה אחרת - הערפדים בבאפיוורס יכולים להצטלם ולהראות בתמונות, למרות שעדשת המצלמה היא בעצם מראה

S h a y 9 9 9

New member
לא ממש

מדובר בגוף, הגוף נקלט ע"י המצלמה ו"נצרב" כמו שהוא על גבי הפילם... זה לא כמו מראה חוץ מזה שכל עיניין ההשתקפות במראה הוא קטע מיסטי ואין לו שום הסבר מדעי אז אין ממש טעם לדוש בזה

City Of Angel

New member
היא קולטת ומחזירה אור כמו המראה

אבל ברור שאין לזה ממש הסבר מדעי

יש הסבר מדעי.

תלמד צילום, תבין. זה שרואים אותם בתמונות מובן, זה שרואים אותם דרך העדשה לא, כי זה באמת דרך מראה.

City Of Angel

New member
התכוונתי

שאין לזה הסבר מדעי כי אין באמת ערפדים שאפשר לבדוק את זה עליהם. וזה מה שאמרתי - העדשה היא מראה

העדשה היא לא מראה.

הצמצם מראה, כדי שנוכל לראות בדבר הזה שרואים איתו, דרך העדשה. אבל כשמצלמים הוא יורד, ואז זה רק הפילם, ומולו העדשה, שהיא כמו, נניח, זכוכית מגדלת.

למעלה