שאלה בקשר לאנג'ל

K L 2005

New member
שאלה בקשר לאנג'ל

בעונה 4 יצא לי לפספס פה ושם כמה פרקים (די הרבה האמת), ראיתי את הפרק שמסתיים כביכול בכך שקונור גדל בבית אחר ולא עם אנג'ל, אבל פיספסתי את 2 הפרקים שאחריו... אז מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה הם לא זוכרים אותו? מה קרה שם? מה זאת המציאות האחרת שאתם מדברים עליה? זה לא באמת קרה? ועוד דבר, ראיתי היום את הפרק בערוץ 3 כשרואים את אנג'לוס הורג את ה"חיה" ואת קורדיליה בתור ה"מאסטר" של החיה.. רציתי לדעת מה זה? זאת באמת קורדיליה? ולמה היא עושה את זה? ואיך היא נכנסת לתרדמת? כנראה שפיספסתי את הפרקים האלה... תודה למי שיענה לי, אני אוהבת את הסידרה אבל לצערי אני רואה אותה בצורה מאוד מאוד מבולבלת!

rds15

New member
קצת סדר בבלגן.

הפרקים בערוץ 3 הם פרקים מהעונה הרביעית. אחרי שקורדיליה חזרה מהיותה ישות עליונה בתחילת העונה, זאת לא קורדיליה. זאת ג'סמין - ישות עליונה בעצמה, שרוצה לחזור לעולם שלנו. את זה היא עושה באמצעות קורדיליה. אחרי שקורדי וקונור שוכבים[
], קורדיליה נכנסת להריון קוסמי מזורז. כל מה שקרה עם החיה, נועד להסיח את החבורה כדי שהם לא ישימו לב למה שקורה, עד שיהיה מאוחר מדי. לקראת סוף העונה, קורדיליה יולדת את ג'סמין, ונכנסת לתרדמת בעקבות כך. ג'סמין טוענת שהיא רוצה ליצור עולם טוב יותר, אבל בעצם היא שוללת מכל האנשים בעולם את חופש הבחירה שלהם. בסופו של דבר, אנג'ל והחבורה[מינוס קונור] מנסים להתנגד לג'סמין, עד שלבסוף הם עוצרים את השליטה שיש לה על כל האנשים, וקונור הורג אותה. חשוב לציין שקונור לא הושפע מג'סמין כמו כל שאר האנשים, בגלל שהוא ה"אבא" שלה. כשהוא הורג את ג'סמין, הוא נמצא במצב די קטטוני, ואחרי שהוא הורג אותה הוא נעלם, חוטף את הגופה של קורדי[שעדיין בתרדמת] ומאיים לפוצץ אותו, את קורדיליה ועוד הרבה אנשים אחרים. עכשיו, בזמן שקונור מחזיק באנשים כבני ערובה, וולפראם והארט פונים לאנג'ל ולחבורה, ומציעים להם לנהל את סניף ל"א של החברה, כי הם עצרו את השלום העולמי. אחד התנאים של אנג'ל, הוא שוולפראם והארט יצרו לקונור חיים חדשים, חיים שבו הוא לא יזכור את מה שקרה לו, ושאף אחד, חוץ מאנג'ל, לא יזכור את קונור. מה שראית עם קונור זה סוף עונה 4. בעונה 5 אף אחד לא זוכר את קונור, חוץ מאנג'ל, החבורה מנהלת את וולפראם והארט, וקרודיליה עדיין בתרדמת.

שאלה לגבי אנג'ל..

רציתי לדעת.. מתי בדיוק הדמות של אנג'ל הופעה בבאפי באיזו עונה ובאיזה פרק:) טנקס מראש

Loves Bitch

New member
נממ ../images/Emo3.gif

~מתגאה בעצמי שזה בא לידי שימוש ^-^~ הרשי לי להפנות אותך למאמרי הפורום, מדריך הקרוס-אוברים המלא
בנוסף, אנג'ל מופיע בעונות 1-3 של באפי כדמות קבועה.

טנקס:)

המאמרים באמת עזרו.. חח גיליתי סוף סוף את כל ההיסטוריה של אנג'ל

rds15

New member
חוץ מבפרק בעונה 2

עם הנערת מומיה הזאת, שם הוא לא הופיע

nick at noon

New member
באותו פרק הופיע לראשונה אוז

וכמו שכבר אמרה מישהי אנג'ל לא היה קבוע בעונה 1. הוא הופיע נראה לי רק ב6 מתוך 12 פרקי העונה.

ProphecyGirl

New member
אוז באנג'ל?

הייתי בטוחה שראיתי את כל הפרקים של אנג'ל ולא ראיתי את אוז מתארח בהם... מה היה בפרק?

Loves Bitch

New member
פרק שלישי בעונה ראשונה

הוא קופץ לכמה דקות להביא לאנג'ל את הטבעת הזאת שספייק בא לחפש בבאפי גם ספייק מופיע באותו פרק, כמובן כדי לחפש את הטבעת פרק חמוד ביותר

rds15

New member
יאפ, על הטבעת.

אוז נוסע להופעה בLA, ובדרך הוא מביא לאנג'ל את הטבעת. ספייק מגיע אחרי אוז לעיר, חוטף את אנג'ל ומנסה להוציא ממנו את המיקום של הטבעת. בסוף אוז, קורדי ודויל מצילים את אנג'ל, ואנג'ל משמיד את הטבעת.

ProphecyGirl

New member
ממממ תודה

על התקציר לאחרונה גם גיליתי שלא ראיתי פרק אחד בעונה החמישית.... אני מדרדרת :/ מקווה שישודר שוב

gavrik

New member
../images/Emo32.gif אנג'ל סוף עונה 5

אתמול סיימתי לראות את הפרק האחרון. אחרי 10 שנים כמעט שזה ליווה אותי... זהו, נגמר. למה????????????!!!!!!!!!!! מיליון סדרות זבל ודווקא את אנג'ל ביטלו! לפחות אהבתי את הסוף הפתוח, משאיר טעם לעוד

למעלה