שאלה בקשר לאמינם...

rain girl

New member
שאלה בקשר לאמינם...

יש לו שיר באלבום שבו הוא מזכיר דיסק שאמא שלו הוציאה נגדו או משהו כזה מישהו יודע אולי את השם של הדיסק ? הייתי רוצה להוריד אותו תודה

belistirs

New member
שאלה טיפשית

the eminem sheo נו אני זבל באנגלית יענו המיפע של אמינם

EmGee

New member
לא נראה לי

היא התכוונה לדיסק שאמא של אמינם הוציאה בזמנו עם איזה הרכב שאמינם ירד גם עליו. ובקשר לאנגלית שלך זה the eminem show

rain girl

New member
אנשים...

יש לכם מושג ?? בבקשה

GreeCheeMan

New member
נו שניכם טיפשים

גם EmGee וגם שגיא, שניכם טועים. הפירוש של המילה Sheo באנגלית זה מיפע. זה לא ברור?

The EmineM ShoW

New member
בקשר לשיר תעשה חיפוש...

בקאאאאאאאאזההההה "DEBI" יהיה שם EMINEM´S MOM וכאלה... בקשר לשם האלבום החדש של אמינם... אין לי מושג!!! :)

Wakizashi

New member
rain- להלן התשובה הרצינית לשאלתך:

מפליא אותי שאף-אחד ממעריצי אמינם השרופים של הפורום לא רץ להראות את ידיעותיו לגבי מושא הערצתו... הקיצר, אחרי שאמינם יצא עם האלבום השני שלו וקטל את אמו שלו בכזו נחרצות, אז גברת דבי מאת´רס (Debbie Mathers, עם 2 "b", אנשים!) החליטה לתבוע אותו על הכפשת שמה בסכום של 10 מליון דולר. כאילו זה לא היה מספיק, אז היא גם ביקשה "להחזיר לו באותו המטבע", ומצאה צמד ראפרים בשם ID-X לתמוך בה לשם העניין. הצמד מורכב מהראפר לאמאר ווידן (LaMar Weeden) והזמר ג´רום פרוסט (Jeromie Frost), שניכם דרך אגב מהסביבה של סלים שיידי בעצמו- דהיינו מ-St. Joseph, Missouri. ביחד עם דבי מאתר´ס, הם יצאו EP קטן שנקרא: (דאם דה דאם דהם): Set The Record Straight, ובו מתואר מיהו מארשל מאת´רס "האמיתי". האלבום הופק ע"י המפיק ג´ון קיין (שאחראי ליצירות של R.E.M ו-Indigo Girls), וכותב הלהיטים BBBeat. in your face, Quami! "הקצה" לא היו יכולים לתת מידע יותר קונקרטי בעניין!

למעלה