שאלה בקשר לאלכהול.

אתה נראה לי אחד שתופס ראש מטרופית..

תבלה בארומה שמעתי שהשוקוצינו שלהם חזק בטירוף...

g2bsis

New member
שאלה בקשר לאלכהול.

אני התחלתי לצאת לברים ואני לא שתיין גדול, אבל רציתי לשאול אם יש פה חברה ששותים? עם כל הכדורים שאנחנו לוקחים כל יום ואנטיביוטיקות... מה אתם עושים? והאם 2\1 בירה פעם בשבוע באמת יכולה להזיק לי לכבד\להתנגש באנטיביוטיקות וכו? מה דעתכם?

cafesito

New member
../images/Emo72.gifפעם בשבוע או פעם ביום../images/Emo72.gif

לא תגרום לשום נזק, הייתרונות הרפואיים של הבירה ואחוז האלכוהול הנמוך יכולות במקרה הגרוע ביותר להגדיל לך את החיוך. השמרים, החומרים המשתנים והמינרלים שבבירה, ביחד עם הערך התזונתי הדומה ללחם מחיטה מלאה והקלוריות יסייעו בשמירה על משקל או אפילו יעזרו לעלות אותו (קח קריאון עם הבירה). אל תשתה עם אנטיביוטיקה, השילוב יכול להיות קטלני, חכה שעה אחרי שסיימת לשתות כדי לקחת אנטיביוטיקה. אם אתה סכרתי, אל תשתה אלכוהול ללא מאכל המכיל חלבון ושומן בכמות שמספיקה כדי לאזן את הפחממות של הבירה, בכלל בירה ובשר או בירה ובוטנים הם שילוב מנצח ומשמין גם בלי סכרת. אם כבר
אז
איכותית, גינס, לה-שוף, ברבר, גורדונס וכל מה שתוכל לשים עליו את היד. שבוע הבא לקראת "סיינט פטריק דיי" ייתפרסמו בעיתון הג'רוזלם פוסט שתי כתבות מקיפות על בירה שכתבתי לאחר שנים של שתייה ופרסום מאמרים בנושא, אני מקווה לזכור לסרוק ולעלות לכאן כדי שתוכל לקרא. אז בגדול, צא תבלה תשתה ותהנה מהחיים, רק אל תשתה ותנהג בסמיכות ואל תערבב שתיה ואנטיביוטיקה. אורן

פפשושית

New member
לא חושבת, תשתה ותהנה

מומלץ מהבירות גינס כמובן וודקה רדבול או אם זה בבית אז אין כמו וודקה מלון עם ספרייט

cafesito

New member
להרוס וודקה עם רדבול???

שילוב שאף פעם לא הבנתי. עוד משהו אידיוטי שנפוץ בארץ, זה להכניס לימון לבקבוק של קורונה, בדרום אמריקה שמים פלח לימון בפתח הבקבוקים כדי להרחיק זבובים, בארץ החליטו שאם כבר יש משהו חומצי אז לפחות שיהרוג את הטעם של הקורונה מבפנים.

g2bsis

New member
יש למישהו גם בעיה עם הכבד?

אין לי בעיה ממש תודה לאל, אבל אני לוקח אורסוליט וכל זה ואני די מועד, האם אתם שותים במצב כזה? פעם בשבוע.לא יותר מזה, וגם לא משהו רציני, אלא בירה...אני לא דופק את הראש עם קוקטילים וכאלה.

cafesito

New member
הכי פשוט לשאול רופא לא?

אתה מצפה שגולש באינטרנט יקח אחריות על המצב הרפואי שלך? התשובות הן מניסיון של כל אחד ודעה קלילה שלא לוקחת בחשבון מצב רפואי שלך. אם אתה לא מספיק בוגר כדי להחליט את מי לשאול שאלות רפואיות אולי אתה גם לא מספיק בוגר כדי לשתות אלכוהול...

g2bsis

New member
ברור, אבל אני רוצה לשאול את

האנשים פה לדעת אם יש כאלה. אני אלך לשאול את הרופא בכל אופן אבל סתם התעיינתי

עוגיונת

New member
ממליצה על ויטמינצ'יק פטל ../images/Emo210.gif

אין תופעות לוואי, אין צבע מאכל ויש תוספת של ויטמינים... וברצינות, יש אנטיביוטיקות שלא מגיבות טוב לאלכוהול. רצוי תמיד לקרוא את הפתק של האנטיביוטיקה, בטח כתוב את זה גם שם. וכמו שאמרו פה - לשאול רופא- הכי טוב!

למעלה