שאלה בקשר לאיטיונס

TheRealDeal

New member
שאלה בקשר לאיטיונס

שאלה דיי פשוטה אני מקווה שתוכלו לענות עליה... המוזיקה שלי מסודרת בפלייליסטים (תיקיות ב-MYMUSIC במסמכים שלי), זה מסודר לפי זמר ואני רוצה שיישאר ככה, אבל משום מה כשאני טוען את השירים לאיטיונס הוא מבלגן לי אותם (כי לא בכולם רשום שם הזמר ב-ARTIST אלא בשם של השיר רשום גם שם הזמר) ככה שהוא מבלגן לי אותם, וסידור פלייליסט חכם לא טוען את כולם... כשאני אטעין את השירים לאיפוד הם ישארו מבולגנים או שהם יסתדרו לפי הסדר שהיה לפני כן? אם לא יש דרך לטעון את השירים בדרך זו?

הסיבה נובעת בגלל צורת הכנסת המידע

לקובץ המוזיקה האיטונז ולכן גם האיפוד משתמשים במידע הנשמר על הקובץ ונקרא id3 ולא משנה אם נניח יקראו לקובץ "זרובבל 3" אבל הid3 של השיר הוא= אומן: זרובבל שיר: מה זרובבלי אלבום: מחכים לזרובבל סגנון: רוק עברי שנה: 2004 איכות: 128kbps האיטונז/איפוד וגם נגנים אחרים יראו רק את הid3 ולא את שם הקובץ לכן כשמביאים שירים ומשנים את שם הקובץ ולא את המידע בid3 מה שקורה זה בלגאן

kill bill

New member
הממ...

אז למעשה זה בכלל לא משנה מה שם הקובץ ומה המיקום שלו? הדבר היחיד שחשוב זה הרישום ב ID3 ? האם לאייפוד יש בעיה עם קבצים שהשם שלהם הוא בעברית אבל ב ID3 כתוב באנגלית?

La Gamba

New member
אם כי בנגן שלי

לעיתים רחוקות כתוב את שם הקובץ. את הID3, קל לשנות, אבל קצת מעצבן אחרי 1000 שירים שצריך לתרגם הכל...

למעלה