שאלה בקשר לאיחסון...

peach20

New member
שאלה בקשר לאיחסון...

סיימתי בשעה טובה את טומב ריידר והתחלתי לשחק הוריזון. שני שאלות בקשר לכך:

1. כשהכנסתי את הדיסק, אז הוא התחיל לעשות לי הורדה, כנראה מהדיסק של 19 גיגה- מה זה? אי אפשר להימנע מזה? (הוא כאילו עושה לי קופי של הדיסק אבל אני בלאו הכי משחקת כשהדיסק בפנים...)

2. אני משחקת על הפרו ורשום על העטיפה של המשחק pro enhanced- זה אומר שקיים שם 4K?

evilplate

New member
לא אי אפשר להמנע

הפס4 מעתיק את המשחק להארדיסק בשביל טעינה מהירה של השלבים והזרמה טובה יותר של עולם המשחק והטקסטורות וכו׳ , אין עם זה בעיה וזה לא אמור להפריע לך, זה גם פועל צ׳יק צ׳אק.
&nbsp
2) בדרך כלל כשכתוב שהמשחק תומך בפרו אז כן, זה יתבטא בסוג של 4K, כל משחק והתמיכה הספציפית שלו אבל בכולם כמעט יש 4K.
הוריזון ספציפית הוא משחק עם תמיכה מעולה על הפרו, חוץ מ 4K מציע גם שיפורים לטקסטורות, פריימרייט עוד יותר יציב וכו׳, הוא אמור להראות ולרוץ מדהים על הקונסולה שלך (וגם על הפס4 הרגיל, אבל טיפה פחות ;))

peach20

New member
הבנתי, רק התחלתי לשחק הוריזון, אבל אכן נראה מעולה...

לא יודעת עדיין אם אני מתחברת למשחק בכלל, נראה לי בסגנון פארקריי או אולי טומב ריידר. מה הכוונה כל משחק תומך ב-4K, למשל המכשף, ההרחבה האחרונה שלו תומכת?

evilplate

New member
לא

אמרתי כמעט כל משחק עם הכיתובית שתיארת (Pro enhanced) תומך ב 4K בצורה כזו או אחרת.

בלי קשר, לפי מה שהבנתי, המפתחת של הוויצ׳ר 3 תוציא בעתיד עדכון לפרו שיתמוך ב 4K, כרגע הוא לא תומך.

peach20

New member
זה גם קורה במשחקים אחרים פרה תקופת הפרו?

משמע מוציאים עדכונים לפרו לתמיכה ב-4K? אני מתכוונת משחקים חדשים יחסית...

evilplate

New member
קורה, תלוי איזה משחק כאמור

רוב המפתחות לא טורחות לעדכן משחקים ישנים יותר או פחות שיצאו לפני הפרו, יש רק כמה מקרים מועטים ביניהם הוויצ׳ר 3 שאמור להתעדכן.

למעלה