שאלה ....בקשר לאיזו חידה

soroker

New member
שאלה ....בקשר לאיזו חידה

לפני כמה ימים סיפרו לי חידה בערך כזאת חוקרים מצאו במדבר במקום לא מיושב גופה של אדם שהיה ערום והיה לו קש (קש של סלסלאות כזה) ביד עכשיו אני הייתי צריך לשאול שאלות ולקבל תשובה של כן או לא בקשר למקרה (כאילו אני החוקר) אני צריך לבדוק למה הוא מת ואיך לא הצלחתי לפתור את החידה אבל היה לי מין הישג קטן חחח הוא קפץ ממקום מסויים ומת בגלל זה והמקום הזה לא היה הר מטוס (ועוד כמה דברים) מי שמכיר את החידה ויכול לעזור לי להבין למה הוא מת ואיך אני אשמח

souhami

New member
נכון, זאת חידת סיטואציה.

אחת הראשונות ששמעתי. אם עלית על זה שהוא קפץ מאיפשהו אתה כבר פתרת את רוב החידה. עכשיו אתה רק צריך לנחש מאיפה ולמה.

soroker

New member
ומשגע אותי למה הוא היה ערום ...

קפץ ערום מי קופץ ערום בשביל משהו בית משוגעים !?

souhami

New member
ממש לא...

אני אתן לך עוד רמז. הסיבה שבגללה הוא ערום היא בדיוק אותה סיבה שהוא קפץ. שיגעון באמת נשמע הגיוני, אך התשובה הגיונית יותר. תשאל שאלות של כן ולא.

soroker

New member
אמממממ

1.הוא הזה (מהמילה הזוי) ? 2.הוא חשב שאם הוא יקפוץ הוא יקפוץ לבריכה? 3.הקש שהיה לו ביד היה בשביל לשתות משהו ? 4.הוא מצא את הקש איפה שהו ? 5.הוא קפץ כי הוא היה צמא ? 6.הוא קיבל מכת שמש ? 7.הוא אכל משהו מקולקל? 8.היה לו חם לפני שהוא קפץ? 9.הוא היה במצוקה לפני שהוא קפץ? אממממ.... אין לימ יותר כרגע תענה ונמשיך חחחח

n u t

New member
תשובות...

(אם זה בסדר שגם אני עונה
) התשובה לכל השאלות היא לא, מלבד שאלה 9 - אפשר בהחלט לקרוא למה שעבר עליו לפני שהוא קפץ מצוקה...

soroker

New member
המשך

1. הוא ברח ממשהו ממשי - בן אדם? חיה מיוסימת? 2. ברח ממשהו לא ממשי ? רוח ? אלוהים חח ?

soroker

New member
עוד משהו

מישהו גנב לו את הבגדים? מישהו אכל לא את הבגדים רגעעעע... סופת חול לקחה לו את הבגדים שהיא זרקה אותו הוא מת וחתיכת קש נתקעה לו ביד ?

soroker

New member
למה לא מצליח להקפיץ מזה !?

גןםדכחדגםילךמיכהח גכחןםעמ כהחלגכהעחלקכחעל כחלגכע אולי עכשיו ?

soroker

New member
:[ לפי מה שזכור לי צריך 10 אותיות

לא מצליח מה הולך פה 1?שמישהו יקפיץ לי בבקשה :]

soroker

New member
ניסיון אחרון להקפיץ

אם לא ילך נפתח שירשור חדש
ונה

Lee Jun Fan

New member
אם אני לא טועה...

אי אפשר להקפיץ נושא 3 ימים (או יותר, מן הסתם) אחרי שהוא נפתח, כך שעדיף שתפסיק לנסות.. חח

למעלה