שאלה בקשר לאוננות

sengoku

New member
שאלה בקשר לאוננות

יש לי שאלה חשובה אני בדרך כלל מאונן כל כמה ימים ומרגיש תחושת ריקנות חזקה לאחר מכן וגם ביום שאחרי לא כ"כ בא לי לעבוד לכיוון המטרות שלי ובעצם בא לי לאונן שוב ושוב, לאחר יום בערך שלא אוננתי המחשבות הטובות חוזרות לי ואני כן פועל לעבר המטרות והרבה יותר שמח ומאושר, לפי מה שנראה לי אני צריך להפסיק לגמרי ואני רוצה לשאול האם זה אפשרי? או האם מה שתיארתי כאן נורמלי? אני אתן קצת רקע עלי אני בן 32 בלי בת זוג הייתי מאוד מאוד סגור בשנתיים האחרונות אבל בזמן האחרון התחלתי להיפתח ולהיפגש עם אנשים וההרגשה ממש השתפרה אבל שוב לאחר המעשה אני מרגיש די חרא עם עצמי ושאני בעצם לא יכול להשיג את המטרות שלי בגלל שאוננתי וההרגשה הזאת לוקחת יום יומיים. כמה שאני מחזיק יותר בלי אוננות ההרגשה שלי משתפרת ואני מתקדם בחיים אבל מצד שני מיום ליום אני מרגיש יותר צורך לאונן או למצוא בת זוג ואני יותר לחוץ ולא רגוע קשה לי קצת לדבר על זה אבל אשמח לשמוע את דעתכם...דרך אגב התחלתי טיפול אבל עדיין לא דיברנו על זה

גרא.

New member
sengoku,חייב לומר תחילה,שאיני סקסולוג,והתגובה

שלי נובעת מהידע הכללי שלי.אוננות היא פעילות מינית עצמית לשם ספוק עצמי מהנאה מינית,שנעשית בדרך כלל בלא נוכחות בן זוג,והיא נחשבת לפעילות נורמאלית לחלוטין כל עוד היא אינה נעשית בזמנים לא מתאימים במקומות לא מתאימים,בלא שליטה.מבחינה זו אין שום פסול בפעילות האוננות שלך האוננות ממלאת צורך פיזי/נפשי שלך ולא היא כנראה הסיבה לעכוב בהשגת המטרות שלך.דווקא מציאת בת זוג ,יכולה להקל עליך בנושא הזה,שכן היכולת לקיים יחסי מין עם בת זוג,תמלא חלק לפחות מהצרכים המיניים שלך.אם כי לא מעט גברים/נשים הנמצאים בזוגיות ומקיימים יחסי מין,זקוקים להמשך אוננות בכדי להגיע לספוק נוסף.סביר להניח שאם תגיע לטיפול פסיכולוגי, תוכל להתייחס בטיפול להרגשה שלך שהאוננות מעכבת את היכולת שלך להשיג את מטרותיך.בכל מקרה אתה יכול להכנס לפורום ב"דוקטורס" (בשם הזה בגוגל) ולשאול סכסולוג מומחה.

תשמע משהו:

הסינים טוענים, שנוזל הזרע מכיל צ'י (אנרגיית חיים). ולכן כל פליטה של זרע מורידה אנרגיה מהחיים שלך. ככל הידוע לי, אין לזה כל הוכחה מבחינת המדע המערבי. אבל לפחות תדע שאתה לא היחיד שמרגיש ככה... לפי סיפורים, ספורטאים נמנעים מיחסי מין לפני תחרות חשובה. אז אולי גם להם יש הרגשה שפורקן מיני מפחית את הכוח והמוטיבציה? גם אני לא סקסולוגית. סתם חומר למחשבה....

למעלה