שאלה בקשר לאהבה

noa20041

New member
שאלה בקשר לאהבה

איך אפשר לדעת אם מישהו מרגיש משהו כלפיי או שזה סתם חביבות שהוא מפגין. אם מישהו מוכן לעזור אפרט יותר במסר תודה ושנה טובה רות

RainBird

New member
מה אם הוא לא מודע לרגש שלו? או בכלל, לא מודע לפונטנצייל העתידי שלהם בניגוד למאגיה?

noa20041

New member
ל בסטט

אני פשוט רוצה להימנע ממבוכה יש כמה סימני חיבה מצידו אבל זו לו סיטואציה רגילה,אלא משהו שונה כל שביקשתי זה אם מישהו פה בפורום יש לו מין יכולת לחוש דברים שיעזור לי בנושא. אני בשום פנים לא מתכוונת לכישוף רק סקרנית לדעת לא רוצה עוד פעם לב שבור תודה רות

למה שלא פשוט

תשאלי את הטארות. ? אני נעזרתי בהן כ"כ הרבה פעמים ובכל פעם קיבלתי תשובה. דווקא בתחום הזה התשובות הן די ברורות ופחות צריך לחקור ולהבין את משמעות התוצאה. *אבל אני לא ממליצה לפנות למיסטיקן/קורא בקלפים שמקבל ימבה כסף כדי לספק סיפורים נוצצים. אם את לא מבינה כ"כ בטארות בעצמך,תמיד אפשר להכנס לאיזשהו אתר בו את יכולה לקבל פתיחה ממוחשבת. אם הייתי בבית הייתי נותנת לך לינק לאיזשהו אתר מיוחד.

noa20041

New member
ל סלבשיין

זהמה שחשבתי לעשות אבל לא זוכרת את האתר שנכנסתי אליו באמת הייה שם תשאלו את הקלף אולי תוכלי לעזור? תודה

Bastat

New member
שבוע טוב ../images/Emo24.gif

יש כל מיני טכניקות - כמו שכבר הציעו לך את הטארות יש גם אפשרות לשאול את המטוטלת..... בהקשר למה שכתבת שאת רוצה להמנע ממבוכה - אבא שלי היה אומר מי שלא מסתכן לא מרויח :) העצה האחרונה שנתנו לך נראת לי הכי מתאימה פשוט תסתכלי לו בתוך העיניים ותהיי מוכנה לכל תשובה שתגיע גם אם היא לא לרוחך.... וגם אני מאמינה שהתשובה תחכה לך שם בהצלחה ושנה טובה

PurpleFilth

New member
פשוט תסתכלי לו בעיניים.

אבל ממש לתוכן, בעומק. אם תכנסי מספיק עמוק, התשובה תהיה שם. אבל רצוי שתעשי את זה אחרי שתשלימי עם העובדה שייתכן שהתשובה לא תמצא חן בעיניך.

תמים

ולא תמיד עובד. אם אין לך מספיק ניסיון ומבט אובייקטיבי,יש גברים שיכולים להראות לך כמאוהבים כאשר הם בעצם לא,ובנוסף,לא חסרים כאלו שמתמחים בלשכנע שהם כן על אף שהם לא.

noa20041

New member
אני מסכימה עם סלבשיין

תודה לכל העונים הסיטואציה בה אני נמצאת היא לא מצב רגיל ולכן אני בלבטים קשים. רק לאחרונה אני מוצאת את עצמי חושבת עליו המון מה שלא קרה לי מזה הרבה שנים הלב שלי הייה סגור, אטום. ועכשיו אני מרגישה שיש מישהו שכן מזיז לי. וזה משמח אותי. כמובן שאני ערוכה למצב שהוא רק מחבב אותי מאוד אבל יש לי סיבה שבגללה אני מנועה מלהיות ישירה. רות

למעלה