שאלה/בקשה

MATANC3

New member
שאלה/בקשה

שלום אני מעונין לעשות סיינס עם כוס ולוח וכו.. עכשיו אני מבקש אם מישהו/מישהי/ יכול/ה להביא לי מדריך או לרשום לי איך בדיוק עושים את זה מה צריך לעשות מה צריך להביא מה אומרים וכו... ואם אפשר הסבר ממש מפורט כי ממש אין לי מושג איך עושים.. אשמח לקבל תשובה בתודה מתן כהן.

Dark faith

New member
לא מומחית כלל בסיאנס,

וממליצה בחום ללמוד על הסכנות... תוכל להעביר חיפוש על המילה "יאנס" זה יעביר לך סכנות, איך לבצע וכדומה...

השאלה הראשונה שאתה צריך לשאול את

עצמך היא לשם מה אתה מעוניין לערוך את הסיאנס, האם לשם הסקרנות או לשם עזרה ליישויות שנתקעו במימד הביניים על מנת לעזור להם להמשיך הלאה. על כל מקרה מומלץ ועדיף לערוך סיאנס יחד עם מישהו מומחה כמו מדיום או מתקשר בתחום הזה אסור לקחת סיכונים, כי במקרה ויתרחש משהו שלא תדע איך להתמודד איתו בגלל חוסר הניסיון סיאנס יכול להביא לתוצאות מאוד מסוכנות כמו מוות מחלה טירוף וכו'... ובכל מקרה לשאלותיך- הסבר מפורט איך עושים סיאנס: צריך להכין לוח מקרטון, עץ או בריסטול, שעליו כתובות אותיות הא' ב', או באנגלית הABC ובפינות הריבוע כותבים את המילים הבאות: יציאה, כן, לא, טוב, רע מסביב לאותיות עושים מעגל של מספרים ובמרכז המעגלים מעגלון בשביל להעמיד עליו כוס. הכוס שקופה מזכוכית בלי הדפסים או חריטות ושתהיה קלה ותעבור בצורה חלקה על המשטח. מעבר לזה סיאנס נעשה בחדר סגור חשוך עם נרות מומלץ להביא לחדר דף ועט על מנת לכתוב את הנאמר כי לא תמיד הכל ברור מיידית, חשוב מאוד לדעת שרוחות הן כמו בני אדם, בעלות תכונות אופי הפהפכות, יש שקרנים, בוגדים, רוצחים, וכו'... לכן יש לקחת בערבון מוגבל כל מה שנאמר בסיאנס. לכל רוח יש מספר מייצג שלה, 0- טהור, 6- רע, 5- הפכפך, 7- מושפע מדעות של אחרים. פתיחת הסיאנס- יש לאמר ברכת פתיחה לסיאנס בה מי שפותח את הסיאנס מסביר את מהות פתיחת הסיאנס ומודיע שאין מטרה לפגוע באף יישות או להרע, ואז שואלים אם יש רוח בחדר שנמצאת ורוצה להעביר מסר כל שהו או לדבר. מה אסור לשאול בשום פנים ואופן: האם יש אלוהים לא להזכיר את אלוהים והשטן בכלל- זה מרגיז את הרוחות כיצד נפטרה הרוח מתי אתה תמות איפה הזהב- זהו קוד מוות אסור להכניס מראות או דברים שמשתקפים לחדר, על מנת לא לראות את הגוף או השתקפויות של הרוחות. סגירת מעגל הסיאנס: כשהסיאנס מסתיים הכוס כבר לא זזה כשמזמנים עוד רוחות להעביר מסר ואז יש לאמר ברכת סיום, בה מתנצלים מראש אם נעשה רע למי מהרוחות והיישויות ואם יש עוד יישויות שמעוניינות להעביר מסר הן מוזמנות לעשות זאת ושהמעגל נסגר בזאת בשקט ושלווה.
אשמח לענות על כל שאלה לינוי

MATANC3

New member
תודה רבה לילי תכנסי בבקשה

תודה רבה על התגובה שלך אבל יש לי כהמ בקשות/שאלות האם יש לך תמונה של הלוח שאני ידע בדיוק איך לצייר את זה? דבר שני בהרבה מהמאמרים שקראתי רשום ההפך שצריך בהתחלה לדבר עם הרוח ולשאות איך היא מתה וזה.. ואני רוצה לעשות את זה בגלל סקרנות ואין לכם מה לנסות לשכנע אותי שזה מסוכן כי שמעתי הרבה סיפורים על זה אבל עדין אני חייב לעשות בתודה מתן

זה לא נכון אסור לשאול זאת את הרוח

מתוך כבוד למת וגם כי יכול להיות שאותה יישות לא יודעת שהיא נפטרה, לא מעוניינת לספר ולרוב זה מעביר עליהם פליפ של שיגעון, אז אם הרוח עצמה משוחחת על המוות שלה זה משהו אחד אבל לך אסור לשאול איך הרוח מתה. וצירפתי לך תמונה מגוגל, בעיקרון הלוח יכול להראות איך שתקבע

r o n a 4

New member
בגילך לא מומלץ לעשות סיאנסים

אם הגיל שלך כפי שמצויין בכרטיס שלך הוא באמת 15

למעלה