שאלה/ בקשה

ו שתי

New member
שאלה/ בקשה

אתמול הצטרפתי רשמית למירוץ ספטמבר, עם בוא המחזור, והפעם לשם שינוי (כך מסתמן) מחזור אמיתי, עם דימום ולא סתם מכתים. כמה שאלות הבהרה:
חלק מהבנות מספרות על בדיקות פרופיל הורמונלי. האם זה כ"כ פשוט לקבל הפניה מרופא/ת נשים לבדיקה הנ"ל? האם רק צריך לבקש?
האם אחרי שלושה חודשי נסיונות ממשיים ועוד כמה חודשי "ניסוי ותהיה" צריכה להדלק אצלנו נורה אדומה? בהנחה שאני בת 29 והוא בן 34? לא מבינה איך עם מחזור סדיר פחות או יותר ונסיונות כ"כ אינטנסיביים עדין אין על מה לספר בארוחת ראש השנה.... ובקשה קטנה לי אליכן (אפשר גם במסרים). אני שוקלת להחליף את רופאת הנשים שלי ומחפשת רופא/ה בתל אביב (צפון, עדיף) שמקבל יותר מפעמיים בשבוע, עם יחס אדיב וסבלנות ארוכה, אולטראסאונד במרפאה, ועובד עם "מכבי". (המון דרישות יש לי) ואשמח להמלצות.

פּוֹנְג

New member
פרופיל הורמונלי

לדעתי לא צריכה להיות בעייה לקבל הפנייה אל הבדיקה הזו. רק קחי בחשבון שאת צריכה להזדרז כי עושים אותה בין היום ה 3 ל 5 של המחזור. בנוגע לנסיונות, אני חושבת שאחרי שלושה חודשים בלבד, פרופיל הורמונלי זו התחלה טובה. אל תרוצי מהר מדי. תהיי בטוחה שאת יודעת מתי הביוץ ואם את לא יודעת אז אולי תבקשי מעקב US על מחזור טבעי, אבל קחי בחשבון שזה מוציא קצת את הכייף מהנסיונות להרות באופן טבעי. אבל אמנם מגרדת את השלושים אבל למעשה עדיין לא שם. תני לעצמך עוד קצת שקט נפשי לפני התחלת המרוץ. אבל אני יודעת שכשכבר נורא רוצים אז נגמרת הסבלנות...

סנונית 1

New member
היי ו שתי

בקשר לגיל אין לכם בעייה, אז אל תהייה מודאגת. בקשר לבדיקות לפעמים צריך לשקר כדי לקבל אותם אז תכניסי גם את החודשים שעשיתם "ניסוייים". הרופאים לא ממהרים לתת בדיקות אז תבקשי גם בדיקה שמראה האם את מבייצת, אותה עושים שבוע לפני המחזור מקווה שלא תצטרכי אותה. יש לי רופא מקסים עם כל הדרישות שלך (מלבד זאת שהוא מקבל פעמיים בשבוע) שנמצא בגבעת שמואל. אני קיבלתי אליו המלצה ממישהי בתחום ואני נושאת מחולון אליו. אגב הוא גם מומחה לפוריות אבל שלא נצטרך. בהצלחה.

Galit29

New member
גם אני זקנה בגיל 29......./images/Emo8.gif

איזה מעליבה, אני בת 29 ומרגישה ממש 19. האמת שגם לי היו חששות קצת מהגיל, אתמול קראתי בלאישה כתבה על פוריות אצל נשים בכל הגילאים. בגדול אמרו שם משהו על גיל 50 ++ שעדיין יכולות להרות אז יש לנו עוד קצת זמן. חוץ מזה, מרוץ ספטמבר ממש נראה מבטיח ואנחנו רושמות אותך למרוץ וכמובן מכל הלב גם לך בשורות טובות ומהירות .

ו שתי

New member
מה זקנה, מי זקנה....

ועל איזה שלושים אתן מדברות? אני? בת שלושים? מפיתום! סתם אני נלחצת. תאמינו לי, סתם. ומנצלת את ההקפצה הזת לבקש המלצות נוספות על רופאי/ות נשים.

למעלה