שאלה/בקשה !!!
אני מכין רשימה של כל קרוניות הדקוביל/טרזינה שקיימות כיום בישראל, במצב שימור זה או אחר. אודה למי שיכול להוסיף את הידוע לו, רצוי עם תמונות אם יש ופרטים (כגון: מיקום, מצב ריקבון/השתמרות, שימוש בעבר או כל מה שידוע) תודה
שאלה/בקשה !!!
אני מכין רשימה של כל קרוניות הדקוביל/טרזינה שקיימות כיום בישראל, במצב שימור זה או אחר. אודה למי שיכול להוסיף את הידוע לו, רצוי עם תמונות אם יש ופרטים (כגון: מיקום, מצב ריקבון/השתמרות, שימוש בעבר או כל מה שידוע) תודה
אתה עוד חי תן קודם רשימה מאצלך
שלא היו כפלויות. עינת רמות מנשהאו עין השופט אצל משפחה שם בדרך לשימור הבנתי. נהרים מול המזנון שם אתר גשר הישנה. וכול מה שנתנו לתומרקין גן הפסלים כוכאב ונדמה גם בתל אביב יש לא פסלים על קרוניות דקוביל
אתה עוד חי תן קודם רשימה מאצלך
שלא היו כפלויות. עינת רמות מנשהאו עין השופט אצל משפחה שם בדרך לשימור הבנתי. נהרים מול המזנון שם אתר גשר הישנה. וכול מה שנתנו לתומרקין גן הפסלים כוכאב ונדמה גם בתל אביב יש לא פסלים על קרוניות דקוביל
תודה רבה על הזלזול
נכון ללפני כמה דקות, אני עוד חי (בדקתי דופק, 72 סדיר). זה שאני לא משתתף הרבה בפורום, יש לי הסיבות משלי. אז אתה די מדייק לגבי הרשימה: נהריים (אשדות-יעקב) גשר הישנה כוכב-הירדן דליה רמות-מנשה חדרה (מוזיאון החאן) רחובות (פרדס מינקוב) נס-ציונה (הגן הקסום) כפר-גלעדי ת"א (חניון דן) עין-שמר עין-חרוד עינת מגדל-צדק
שאלה/בקשה !!!
שאלה/בקשה !!!