שאלה\ בקשה

הטיZרית

New member
שאלה\ בקשה

יש פה אנשים שגולשים דרך 013? לצערי אני צריכה לוותר על המנוי שלי שם.. 2.5 מגה עקב מעבר דירה עברתי לקיבוץ בצפון והקיבוץ לא מאשר לשום חברה כולל בזק לפתוח לי קו פרטי בבית אלא רק דרך המרכזיה של הקיבוץ ו 013 לא יכולים להתחבר למרכזיה הזו כי ל 014 יש בלעדיות שם.. הוט הסכימו לא לתת לי קנס על התחייבות ושיחררו אותי מידית מהעסקה.. אבל 013 דורשים ממני למצוא בעלים אחרים למנוי.. בנתיים הקפאתי את המנוי לחודש.. יש לי על המנוי הזה דיל מצויין ומי שיקבל אותו יקבל את כל ההטבות של מצטרפים חדשים גם אם הוא כבר לקוח קבוע של 013 אז בקשה.. אם אתם מכירים מישהו שצריך אינטרנט עם דיל מצויין או אם יש פה מישהו שאפילו גולש עם 013 ואין לו התחיבות ולא תכוון לעזוב את החברה בקרוב.. אני אשמח אם מישהו יהייה מוכן לעזור ולקחת את המנוי שלי עם כל ההטבות שלו. או אם יש למישהו איזה חבר שרוצה אינטרנט.. באמת הוצאתי מהם דיל מצויין.. תודה למי שהגיע עד לכאן

אנא צרי קשר

ראינו את הודעתך והיא חשובה לנו מאוד. כדי שנוכל לבחון פתרון לבעיה נודה באם תעבירי פרטים לזיהוי ואפשרות ליצירת קשר בדחיפות לכתובת: [email protected] תודה, פניות הציבור 013 נטוויז'ן

deisy

New member
כל הכבוד! ../images/Emo45.gif

יש לציין שהשירות של חברות האינטרנט משתפרות! ספרי לנו איך הצליחו לעזור לך בסוף!

גלעדR

New member
לא ממש

כל עוד זה נשאר בפרטיות אז החברה לא כ"כ שמה על הלקוח (אלא אם כן הוא מאיים בעזיבה) ברגע שזה פומבי לחברה יש אינטרס לצאת בסדר עם הלקוח כדי שכולנו נאמר:"וואו איזו חברה טובה! אני כ"כ רוצה לעבור אליה!" או דברים בסגנון

deisy

New member
למה קריפי?

אני רואה בזה יופי של שירות, לא תמיד צריך להיות ישר חשדניים.. כדאי לתת קרדיט קצת לפעמים. ועל אחת כמה וכמה עם התחרות שיש בחברות האינטרנט, אני בטוחה שזו אחלה דרך מצידם להראות שהם נותנים שירות טוב ויעיל. אני בטוחה שהטיזרית שלנו תספר לנו איך התקדם מהלך העניינים...אני סומכת עליה

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

מה גם שמקור מוסמך אישר לי שאכן מדובר בנטויז'ן.

../images/Emo45.gif

בעולם של היום, זה חלק מנתינת שירות. בהרבה פורומים יש פרסומות סמויות (או לא כל כך סמויות) של חברות מסחריות. אני שמחה שפה אנשי החברה הציגו את עצמם ופנו באופן גלוי לטיפול בבעיה.

הטיZרית

New member
אתם לא מבינים!!!

כמה שאני מאושרת!!! כל כך שמחה שעברתי ל 013 קיבלתי פיתרון מצויין.. אני משלמת את הקנס אבל הוא נשאר לי בתור זיכוי לשיחות לחו"ל לפחות ככה הכסף לא הולך לכל הרוחות ויהייה בשימוש
חצי מהמשפחה שלי בחו"ל.. 013 פשוט אלופים בשירות.. ולא איימתי בעזיבה אפילו פעם אחת וגם כששלחתי להם מייל ציינתי שגם אם אני אצטרך עכשיו לשלם קנס , כשאני אעבור מהקיבוץ למקום אחר אני אחדש מנוי ב 013 כל הכבוד לנטויז'ן!!

jinjinit

New member
../images/Emo229.gifWOOOW!!!! אהבתי...

עם כל התלונות שיש היום על כל החברות זה מדהים ומפתיע לשמוע שיש חברה שמעסיקה אנשים שבאמת איכפת להם מהצרכנים ולא רובוטים שאי אפשר לדבר איתם בכלל... נהנתי לקרוא את מה שכתבת, זה שינוי מרענן מכל מה שקוראים בדר"כ על כל מיני חברות. אני שמחה בשבילך שיצאת עם חיוך מכל הסיפור הזה
טוב לדעת שיש חברה כזאת בשוק המזוויע בארץ... חג שמייח וכל הכבוד נטוויז'ן, שיחקתם אותה!!!

למעלה