שאלה\בקשה

krukshenks

New member
שאלה\בקשה

במהלך המסע שלי סביב העולם אני מצלם תמונות מהמסע. מאחר ולצאת מהסימולטור ולהדביק כל פעם את הPRINT SCREEN בצייר לוקח זמן וגם מאט את הסימולטור. לכן החלטתי לחפש תוכנה שמצלמת ע"י לחיצה על כפתור מסוים. מצאתי את התוכנה FRAPS, אך הבעיה איתה זה שבגרסאות לא רשומות לא ניתן לשמור את הקבצים כקבצי JPG, לכן הקבצים גדולים מ500 ק"ב ולכן אי אפשר לעלות אותם לתפוז. השאלה\בקשה: האם משהו מכיר תוכנה אחרת שמתפקדת כמו התוכנה הנ"ל אך מאפשרת לשמור את התמונות כקובץ JPG או לחלופין - האם משהו יודע מהיכן ניתן להוריד את הגרסה המלאה של התוכנה? תודה, krukshenks

berdim99

New member
YAFScreen

הנה תוכנה קטנה, חינמית וחזקה - YAFScreen התוכנה מאפשרת לך להגדיר מספר שומרי-תמונה - שכל אחד שומר תמונה בפורמט/גודל אחר, ככה שבלחיצה אחת על PRINTSCREEN תישמר תמונת המסך. בהצלחה במסע - תמשיך לשתך - אבל עצה קטנה - לא צריך להעלות את כל התמונות מכל לג - תסנן תמונות דומות או פחות איכותיות (לדוגמא תמונות עם חלון ATC פתוח)

krukshenks

New member
זה מה שאני עושה

התחלתי לעשות כמה דברים: 1. להעלות את התמונות מהלגים בתדירות יותר נמוכה 2. אני לאט לאט ממעיט בתמונות. 3. אני מסנן תמונות לא טובות

אבירן171

New member
אני משתמש ב FSScreen

ואז עורך בתוכנה IrfanView לגודל שאני רוצה ולמשקל שאני רוצה. התוכנה לא פוגעת באיכות כלל וכלל לא. זהו, מקווה שעזרתי.. בברכה, אבירן..

למעלה