שאלה בקצרה -

ותשחק

New member
שאלה בקצרה -

ואשמח מאוד לשמוע.. מה אתם עושים/ות במצב שאתם נוסעים, או נמצאים/ות באיזשהוא אירוע, ולא רוצים שהצד השני ידע (סתם כי הוא לא חייב לדעת הכל) אך הילד/ים כבר מספר/ים לו בעצמם? זה לגבי 'אירוע' מסויים. ובכלל כל השקיפות הזו שלנו הנשים לעומתם (ככה בתחושה שלי) לא קשה לכן? הוא יודע איפה אני גרה, ואיך הבית שלי נראה, ואיפה אני בכל שבת, ואיפה אני בכל יום.. ולא תמיד זה נעים לי.. אבל אין לי כל כך מה לעשות בעניין
גם בחורי הפורום יכולים לענות כמובן..

הם כבר סיפרו???

בקטנה... מעבירה הלאה. מדפדפת. הוא שואל??? אני עונה כן,הייתי. וזהו,לא מפרטת. הוא דורש פירוט??? גם הרצל רצה וזה לא יצא...

ותשחק

New member
הבעיה היא..

שאם זוהי הוצאה כספית למשל, נגיד קניתי משהו לבית, זה יכול להגיע לאיומים על מזונות, או אפילו מניעה שלהם, וזה ממש מטריד..

ותשחק

New member
כן..

אבל אני שונאת את הבלגנים האלו... נוצר מצב שמכל כיוון אני במילכוד - מצד אחד אני מנסה להמנע מבלגנים, ומצד שני אני 'חשופה' לפניו... אין מצב שאוכל לחיות לי את חיי ברוגע? לעולם זה יהיה גורלנו המשותף? תמיד על ציר המתח והחיכוך הלא נעים הזה? או לצד הקיצוני או לצאת ה'חושפני'?

ותשחק

New member
המשך..

לפעמים אם זה ממש משהו חשוב, שאני לא רוצה שהוא ידע עליו, אני מנועה מלספר לדור השני לאן אני הולכת וכד' (רק מחשש שיעבור ספציפית אליו), רק כדי שלא יהיו לו עילות להטרידני.. כי הוא עושה את זה כל הזמן.. מה עושים?

להטריד אותך?!

הלווווו...תחתכי עניין. תודיעי חד וחלק ששאלות שואלים בפסח וגם אז לאור העובדה שהוא חזר לבית הוריו אז שישאל אותם. תלמדי להגיד:"זה לא עניינך" הוא ממשיך להטריד??? תגידי,שלום ותנתקי את הפון. דו"ח את חייבת רק לריבונו של עולם.

ותשחק

New member
ואם זה משהו..

שאני ממש לא רוצה שהוא ידע? אז אין לי דרך למנוע את זה, ושעדיין אוכל לדבר על כך בבית? פשוט אני לא רוצה שהוא ידע על כל צעד ושעל שלי.. לא רוצה!!

תראי,

לא כל דבר ילדים צריכים לדעת. בלי שום קשר ללהעביר לו או לא. את יוצאת??? תגידי אמא יוצאת. בצורה עובדתית.

ותשחק

New member
אני אמנם מדברת ברמזים..

אך הדוגמאות דומות.. בדוגמא שנתת, זה ממש פשוט לי, ואפילו אם אומר את שם של מישהו, זה לא נורא.. אבל אם אני טסה למשל, אז בטוח הוא ידע מזה.. ואני לא רוצה שהוא ידע שאני בחופש.. וכן הלאה.. ובכל מקרה - תודה על התשובות המחכימות והחשובות. אגזור ואשמור.

מאד מוזר ...

את , אכפת לך שלא ידע , כאילו זה דבר שמעלה או מוריד ... יש כאן תחושה שהוא עדיין מפעפע בתוכך ... והוא , סקרן וטרחן כזה ... שיטפס על עץ אחר , ויחפש מה שמתאים לו ... רוצה להיות אפוטרופוס של גרושתו ... נראה לי שעדיין לא הבשילו הגירושין של שניכם ... עדיין תקועים `מה הוא יגיד , או מה היא עושה כעת` ... צאו מזה

ותשחק

New member
בטר היקר

אני לא חושבת שכאן היא הנקודה, אם כי כולנו באותה סירה, ואני בטח עדיין עוברת דברים עם הפרידה.. זה הרבה יותר פשוט מזה. שיש עניין ספציפי שהוא מאוד חשוב לי ומאוד אישי, ואני לא רוצה שהוא ידע מזה, אבל אין לי דרך למנוע זאת. לא מדובר כאן על חתונה או משהו (הלוואי..) שזה ודאי שלא אסתיר בכוונה תחילה, אלא על משהו מאוד פרטי, שלא קשור אליו. וכמו שלא הייתי מספרת דבר פרטי מאוד לאנשים אחרים בסביבתי, על אחת כמה וכמה שלא ארצה שהוא ידע. רק בזה מדובר. אשמח תגובתך.

אז ככה ...

אם תתני דוגמא , אשמח ליעץ ... אבל באופן כוללני , כל מה שיש ביכולתך להסתיר מילדייך , עשי , וכל מה שאין באפשרותך להסתיר , יהיה מה שיהיה , תתעלמי ! או , כמו בריגול , תני מידע `מכשיל` , מה שנקרא `הפוך על הפוך` ... דחפי לאזנו מידע מטעה ומנופח , עד שיתפוצץ לרסיסים , ויגלה שאת `עובדת` עליו , זו המתנה של חייו , שלעולם לא ידע מה נכון ומה מפוברק ... אני איש מודיעין לשעבר ! דיר בלק !

ותשחק

New member
קיבלתי.. עם זאת -

נותרה לי השאלה ממקודם - האם אין מצב שאוכל לחיות לי את חיי ברוגע? לעולם זה יהיה גורלנו המשותף? תמיד על ציר המתח והחיכוך הלא נעים הזה? או לצד הקיצוני או לצאת ה'חושפני'?

ותשחק

New member
../images/Emo207.gif

למה לפעמים יש שמש קטנה שמופיעה ליד הודעות (כמו בהודעה אחת שלי למעלה), ולפעמים לא? מאת: ותשחק, שסוגרת את הלילה הרביעי ברציפות השבוע על דפי פורום זה.. עקב זה שלא היו לה חיים השבוע, חוץ מבעיקר עבודה, כולל בערב על המחשב..

ותשחק

New member
ה- ../images/Emo42.gif נעלמה.. ../images/Emo35.gif

מה שעוד יותר מעורר סימן שאלה.. ??

למעלה