שאלה בקוד של C#

a l i c e 2 6

New member
שאלה בקוד של C#

בעבר שאלתי אם אפשר לצבוע שורה מתוך הGRID ולפי עזרתכם הצלחתי לצבוע עכשיו אני רוצה לעשות משפט תנאי עם השורה הצבועה (if (e.Row..... == "red אם השורה היא צבועה באדום יקרה משהו.... איך אני כותבת את הקוד? מה יהיה אחרי ה- e.row?? תודה רבה....

24sharon

New member
צריך לדעת יותר מידע

בכל אופן הכיוון הוא בעת שאתה צובע את השורה באדום להפעיל את הארוע. אבל צריך להבין את כל הסיטואציה.

Justin Angel

New member
קה?

חסר כאן קוד מינימלי ורלוונטי. לא ברור איך "צביעת השורה" הזו מתבצעת. לפי המאפיין (גם באנגלית: Property) שאת משנה, תוכלי לבדוק אותו לאחר מכן.

a l i c e 2 6

New member
טוב אז ככה...

כשאני עוברת על השורה על הGRID נצבעת לי השורה ככה (if (e.Row.RowType == DataControlRowType.DataRow ("'e.Row.Attributes.Add("onclick", " this.style.backgroundColor = 'red הייתי רוצה לעשות קטע קוד שהוא תנאי, שאם אני בוחרת שורה יתבצע ארוע מסויים (שבמקרה שלי אם אני בוחרת שורה בגריד, והיא תהיה באדום, כל הנתונים של אותה שורה יופיעו בתיבות טקסט מסויימות בעזרת SELECT) איך אני בונה את הקוד ? האם אני עושה (if (e.Row....== "red איזה מאפיין צריך להיות אחרי הקוד e.Row? הקוד צריך להגיד שאם יש שורה שהיא אדום, תתבצע פעולה מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי, ותודה רבה

Justin Angel

New member
קה פרובלמה מואי צ'יקיטה?

צריך לבצע שתי בדיקות, הראשונה היא אם קיים Attribute בשם onclick והשני הוא לבדוק האם הערך שלו הוא הערך שנתת.
if (!string.IsNullOrEmpty(e.Row.Attributes["onlick"]) && (e.Row.Attributes["onlick"] == " this.style.backgroundColor = 'red'")) DoSomthing();​
הבדיקה הראשונה תבדוק אם קיים ערך כלשהו במערך ה-Attribute שבו שם ה-Attribute הוא onclick (ואנחנו בודקים את זה בכך שנבדוק שהערך שמוחזר הוא לא מחרוזת ריקה או null) ולאחר מכן נבדוק אם הערך הזה הוא הערך שנקבע קודם. אפשר גם לוותר על הבדיקה הראשונה כי אין סכנה לעבודה מול nullים (היות ו-string הוא value-type שיכול להיות null ואין בעיה לשוות מחרוזת שהיא לא null למחרוזת שהיא כן null).

למעלה