שאלה....בעצם 2...

שאלה....בעצם 2...

חשבתי להגיש מועמדות ל"הוט"...אבל ראיתי שהמיקום של העבודה שרציתי הוא במקום לא הכי קרוב אליי...אני כמעט בטוחה שפעם ראיתי הסעה של "הוט"...יש להם הסעות או שנדמה לי? ועוד שאלה...איך זה שם?בשירות לקוחות... תודה לעונים...

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

מידע על הוט יש בטאגליינס, במאמרים ובקישורים (במסגרת "נותן השירות השבועי). ממליצה לך להיעזר בזה עד שיגיעו חברים שיוכלו לענות לך.

שאלה לגבי ההסעות

מתוך סקרנות - איך זה הולך? יש מחזורי הסעות בהתאם לשעות העבודה? ויש נקודות איסוף או שכמו עובדי אל על, אוספים ממש מהבית?

Musi© Gi®l

New member
הממ אצלנו יש נקודות איסוף

בהתאם לשעות העבודה, ובערב מחזירים הביתה. עכשיו אני מניחה שמי שעובד בתמיכה- בשעות הלילה גם אוספים מהבית

מותר לי

New member
אצלינו

ביום יום יש נקודות איסוף ובשבתות וחגים או אם יוצא שעובדים לילה (שאין תחבורה) אז יש איסוף מהבתים. ו-כן, זה לפי משמרות. (למה שיוציאו הסעה סתם באמצע היום אם אף אחד לא מתכוון לעלות עליה??)

סתם תהיתי

אם המשמרות הן קבועות או שכמו במקומות לא "ממוסדים", משחררים אנשים לפי העומס... כנראה שלא.

מותר לי

New member
בביטחון...

לעולם אין אנשים "מיותרים" גם אם מצבת כ"א מלאה... את לעולם לא יכולה לדעת מה יקרה בשניה הבאה
אה, וחוצמיזה- בחור הנידח שזרקו אותנו אליו אין תחבורה, ולא ממש שווה להם להוציא כל שעה הסעה... (ובכלל- מי שואל אותם? מצד החברה שלי- בנאדם אחד ביום יספיק בשביל להתפיח את הכיס שלהם, אבל יש אנשים "למעלה" שלא מתחשבים בכיס של המנכ"ל, ובאש ובמים יביאו מספר מסויים של אנשים לעבוד, חיים או מתים, ואם גם הם לא מספיקים אז להביא תיגבור ממקומות אחרים...)

כבר חשבתי שהשרשור נשכח..

שוב תודה... ולגבי שאלתי ה-2...לעבוד בשירות לקוחות בהוט...נסבל?

bell boy

New member
למה הוט? למה לא החברה השניה ?

בחברה המתחרה שלה יש איסוף מהבית ובכלל לפני ההסעות תבררי קצת על מקום העבודה עצמו איך הוא והאם סביבת העבודה נעימה בהצלחה

למעלה