שאלה בעניני DataGrid
שלום לכולם יש לי שאלה: אני כותבת בASP.NET וC# בסביבת העבודה של Visual Studio.NET שמתי dataGrid ובו עמודה אחת מסוג template המכילה textBox והתוכן שלה לקוח מטבלה כך:
אני מריצה את התוכנית עם BreakPoint על השורה path= ואפילו אם אני משנה את הטקסט ב-DataGrid תמיד אני מקבלת חזרה את הטקסט לפני השינוי כאילו לא שיניתי את הטקסט ויותר מזה: כשאני מסימת את הפונקציה אז הDataGrid נראה כאילו לא שיניתי כלום אני מקוה שהסברתי את עצמי טוב ושלמישהו יהיה פתרון לבעיה תודה רבה
שלום לכולם יש לי שאלה: אני כותבת בASP.NET וC# בסביבת העבודה של Visual Studio.NET שמתי dataGrid ובו עמודה אחת מסוג template המכילה textBox והתוכן שלה לקוח מטבלה כך:
<asp:TemplateColumn HeaderText="path"> <ItemTemplate> <asp:TextBox id=PathTextBox runat="server" Text='<%# DataBinder.Eval(Container, "DataItem.path") %>' > </asp:TextBox> </ItemTemplate> </asp:TemplateColumn>
חוץ מזה שמתי לחצן על הדף שתפקידו לרוץ על כל הDataGrid ולעדכן את כל הטקסט בטבלה והקוד:string path; for (int i=0;i<DataGrid1.Items.Count;i++) { path=((TextBox)DataGrid1.Items.FindControl("PathTextBox")).Text.Trim(); //כאן יש את הקוד של העידכון בטבלה {
אני מריצה את התוכנית עם BreakPoint על השורה path= ואפילו אם אני משנה את הטקסט ב-DataGrid תמיד אני מקבלת חזרה את הטקסט לפני השינוי כאילו לא שיניתי את הטקסט ויותר מזה: כשאני מסימת את הפונקציה אז הDataGrid נראה כאילו לא שיניתי כלום אני מקוה שהסברתי את עצמי טוב ושלמישהו יהיה פתרון לבעיה תודה רבה