שאלה בעניני עגלה....

ענתינה

New member
שאלה בעניני עגלה....

עד איזה גיל צריך את העגלה? אני שואלת כי אני מתה לקנות טיולון קל (איה ביבי או מקלרן) ובעצם אני חושבת אם זה חכם לקנות בגיל שנה וארבע חדשים. עד היום היתה לי את הגרקו ואחרכך עגלה של פג- שהיא יותר קלה בהרבה אבל עדיין נראית לי כבדה מטיולון. מה דעתכן?
 

טל של 4

New member
לדעתי...........

אחרי הגרקו היית צריכה לקנות טיולון.......עכשיו נראה לי קצת מאוחר אבל לא בטוח. האמת לא ראיתי טיולונים בארץ כמו שיש בארה"ב או באינטרנט...שם הם עולים 50$ ומה זה מדליקים כמה זה עולה פה??יש לך מושג??
 

ענתינה

New member
טל- עגלה-המשך

הטיולון של מקלארן עולה 1400 ש"ח בערך בעוד שיש חברה ישראלית בשם איה ביבי מחולון שמיצרת טיולונים לתאומים לא פחות טובים שעולים 850 ש"ח.הרבה לא? לא עניתם לי,עד איזה גיל משתמשים בעגלה????????.
 

רז2

New member
יש לי חברה שהבת שלה

בת שנתיים וחצי, וכאשר הולכים לגן השעשועים, היא יושבת בעגלה, ואחותה הגדולה נעמדת מאחור. ילדים קטנים לא מסוגלים ללכת הרבה ברגל, גם אם הם הולכים מצויין. ובטח שאי אפשר ללכת ברחוב עם שניים קטנטנים ולשמור שהם לא יברחו כלכ מיני כיוונים. כך שיש לנו עוד זמן להשתמש בעגלות. אני עדיןן לא קניתי עגלה שנייה. הגרקו מספקת אותי כרגע. כל עוד אני לא סוחבת אותה, כי היא באוטו, היא מצויינת מבחינתי.
 

טל של 4

New member
תכלס גיל שימוש לעגלה....

אז ככה נורא תלוי. בעיקרון ילד הולך יציב לא צריך עגלה, אלא כשהולכים מרחקים ארוכים. עם תאומים צריך יותר זמן כי יותר קשה. אבל התכיפות יורדת ככל שגדלים. לדעתי עד שנתיים שנתיים וחצי צריך אבל במקרה של ההוצאה הנ"ל לא הייתי משקיעה בזה. זה יקר מדי לדעתי לעומת היתרון היחסי של "קצת יותר קלה" אם בארץ זה היה עולה כמו בארה"ב אז לא הייתי מהססת להשקיע (כ-50$) אבל 850 ש"ח ממש לא. אולי שווה לברר אם מישהו רוצה להיפטר\למכור יד שניה.
 

nonana

New member
אני ככה

קודם כל לעולם לא השתמשתי בטיולון מהעגלה ישר להליכה אנחנו הסתובבנו איתם על הרגליים מגיל שנה וחצי ונשמע לי קצת מוזר עגלה בגיל כזה. אבל אפשר למצא טיולונים זולים יותר או יד שניה.
 
למעלה