שאלה בענין אסטרופם

מצב
הנושא נעול.
שאלה בענין אסטרופם

שאלה בענין אסטרופם
האם לשימוש באסטרופן לצורך עיבוי הרירית יש תופעות לוואי פיזיולוגיות? הייתי רוצה לשמוע מבעלות נסיון וידע.התחלתי לפני כ 4 ימים ואני מרגישה שינויים פיזיולוגיים.(אחרי לידה ראשונה צניחה של שרירי תחתית האגן שהחמירה עכשיו).לא נראה לי שזה מקרי ובכל אופן זה מה שהרופא טען.

אדוינה

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

שאלה בענין אסטרופם
האם לשימוש באסטרופן לצורך עיבוי הרירית יש תופעות לוואי פיזיולוגיות? הייתי רוצה לשמוע מבעלות נסיון וידע.התחלתי לפני כ 4 ימים ואני מרגישה שינויים פיזיולוגיים.(אחרי לידה ראשונה צניחה של שרירי תחתית האגן שהחמירה עכשיו).לא נראה לי שזה מקרי ובכל אופן זה מה שהרופא טען.
ברוכה הבאה!

לידה ראשונה מהריון ספונטני? לא נראה לי שתופעות כאלה כבר אחרי 4 ימים של טיפול,אך כמובן שהכל ייתכן. דווקא אסטרופם היה יותר ידידותי בשבילי מאשר פרוגינובה. וכמעט ללא תופעות שיכולתי לייחס בפירוש לאסטרופם. בכל אופן,הרבה הצלחה בטיפול! ספרי היכן ומתי.

תודה למגיבות.

ברוכה הבאה!

לידה ראשונה מהריון ספונטני? לא נראה לי שתופעות כאלה כבר אחרי 4 ימים של טיפול,אך כמובן שהכל ייתכן. דווקא אסטרופם היה יותר ידידותי בשבילי מאשר פרוגינובה. וכמעט ללא תופעות שיכולתי לייחס בפירוש לאסטרופם. בכל אופן,הרבה הצלחה בטיפול! ספרי היכן ומתי.
תודה למגיבות.
לידה ראשונה מהריון ספונטני לפני 5 שנים.בינתיים נרדמתי בשמירה ועכשיו כבר צריכה תרומה.מקוה לנסוע בחודש הבא,דרך הדסה.

בריזה1

New member
לי לא היו תופעות לוואי עם האסטרופם

שאלה בענין אסטרופם
לי לא היו תופעות לוואי עם האסטרופם
אם את מרגישה משהו חריג אני מציעה לא להתמהמה ולהתקשר לרופא לברר.

לא זכור לי תופעות לוואי מהאסטרופם

שאלה בענין אסטרופם
לא זכור לי תופעות לוואי מהאסטרופם

מצב
הנושא נעול.
למעלה