שאלה בענייני GPS

geostant

New member
שאלה בענייני GPS

קבלתי לידי POCKET PC עם קיט GPS (כזה שמתחבר מלמטה בעזרת כבל) ויש לי עליו מפה של ישראל, לצערי התוכנה לא מתחשבת אם הכבישים הם חד סטריים וזה די מעצבן לנסוע לפי ה-GPS ואז לגלות שפתאום הסמן אומר לך לנסוע נגד התנועה
בקיצור כמה שאלות : יש תוכנות GPS חינמיות ? יש מפות GPS של ישראל ואירופה חינמיות שמתייחסות גם לכבישים חד סטריים ? ובכלל איפה אפשר למצוא תוכנות ושאר מיני ירקות ל-POCKET החדש ? (שאפילו אין לי מושג מאיזה דגם הוא, אני רק יודע שהוא של TOSHIBA) תודה מראש

AYELET1

New member
תוכנות חינמיות ל-GPS אינני מאמינה

שקיימות. אשמח להתבדות. ישנם מספר אתרים חינמיים למשל www.pdagold.com http://www.pocketpcfreeware.com/ אנא הוסיפו אתרים חינמיים כאלו יתווספו ל-FAQ ולקישורים.

geostant

New member
אז איזה תוכנות מומלצות יש ל-GPS ?

שאינם חינמיות מפות קונים או מורידים מספקי התוכנות ? (כן, שאלות מעצבנות, מה לעשות אני חדש בעולם המזערי הזה)

AYELET1

New member
בצע חיפוש כאן בפורום. דובר על כך לא

מזמן. חוץ מזה , התכנה היחידה דוברת עברית ובעלת מפות ישראל, היא הדסטינייטור

raananta

New member
ברוך הבא ../images/Emo65.gif

למיטב ידיעתי התוכנה היחידה שיכולה להיות מותקנת אצלך כרגע היא ה"דסטינייטור", אותה התוכנה אשר איילת מדברת עליה. האם ייתכן שהגרסה של התוכנה שברשותך הנה גרסה ישנה, ועל כן אינה מעודכנת? כרגע בשוק יצאה כבר גרסה 3. נסה למצוא את גרסת התוכנה המותקנת (אי שם באיזור ההגדרות שלה או משהו כזה, קובץ העזרה, אודות...אולי במקום אחר
לא מכיר אותה) וראה אם הגרסה שברשותך מעודכנת. במידה ולא אז תוכל ליצור קשר עם החברה בארץ ולראות כמה יעלה לך עדכון. בהצלחה.

למעלה